Victoria Beckham Bridal Edit: Neobična kolekcija za vjenčanja u koju smo se zaljubili

Victoria Beckham predstavila je kolekciju vjenčanica i odijela za buduće mladenke, a ona je sve, samo ne obična. U kolekciji Victoria Beckham Bridal Edit nalazi se sedam haljina, odijelo, bluza na bretelice, zlatne sandale s visokom poteticom i zlatna torbica. Svi su komadi izrazito minimalistički te vrlo drugačiji od vjenčanice koju je ona nosila na svom vjenčanju, a dizajnirala ju je Vera Wang.

JEDNOSTAVNE, ALI I EFEKTNE VJENČANICE

Baš suprotno, one su u skladu s njezinim sofisticiranim, profinjenim i minimalističkim stilom, a ona je sama rekla da ovakva estetika nudi jedan “moderan bračni moment”. Sve vjenčanice prate modernu siluetu, no unatoč svojoj jednostavnosti, nisu monotone, nego ostavljaju wow efekt.

Victoria Beckham Bridal Edit

Dizajnirala je i odijelo za one koje žele takvim dizajnom zamijeniti klasičnu vjenčanicu. Kolekcija je lansirana tri godine nakon što je dizajnirala vjenčanu haljinu za svadbenu ceremoniju svoje najbolje prijateljice, Eve Longorije. Zvijezda “Kućanica” rekla je da je zamolila Victoriju da dizajnira njezinu haljinu jer je željela da bude posebna i napravljena s ljubavlju.

Victoria Beckham Bridal Edit
Victoria Beckham Bridal Edit
Victoria Beckham Bridal Edit

Journal.hr