Victoria Beckham: Povratak cipela koje smo prvo obožavali, a onda im se smijali

U londonskom muzeju Tate Modern održana je dodjela nagrada magazina GQ “Men Of The Year”. Među brojnim poznatim osobama koje su došle na dodjelu bio je i bračni par Beckham.

Slavni 44-godišnji bivši nogometaš i 45-godišnja dizajnerica u muzej su stigli u društvu svog najstarijeg sina, 20-godišnjeg Brooklyna.

U modnom smislu, zgodni trio odlučio se za decentnu eleganciju, pa je tako David odjenuo crni smoking u kombinaciji s bijelom košuljom i crnim cipelama, Brooklyn se odlučio za odijelo i košulju u istoj paleti boja, a provjerenih nijansi držala se i Victoria.

David, Victoria i Brooklyn Beckham na dodjeli nagrada
David, Victoria i Brooklyn Beckham na dodjeli nagrada(Foto: Getty Images)

Nosila je bijelo odijelo iz svoje kolekcije koje je spojila s crnom satenskom torbicom i satenskim salonkama, također s vlastitim potpisom.

Victoria nije odabrala klasičan model salonki, nego se odlučila za one s istaknutim špičastim vrhom. Cipele “u špic” doživjele su nagli rast popularnosti krajem 90-ih i njihova vladavina trajala je sve do ponovne pojave tupog vrha.

Victoria Beckham, 3950 kuna

Tada smo gotovo svi iz svojih ormara izbacili takozvani “špic papak” i smijali se na sam spomen te faze u našem odijevanju. Međutim, takvi modeli cipela ponovo se vraćaju u modu, a uz Victoriju prigrlile su ga i mnoge poznate dame.

Hoće li “špičoke” opet dosegnuti veliku popularnost među ostalim ljubiteljicama mode, vidjet ćemo uskoro u jesenskim “street style” kombinacijama.

Victoria u odijelu i salonkama s vlastitim potpisom
Victoria u odijelu i salonkama s vlastitim potpisom
Zadovoljna.hr