Will Smith pred ženom priznao da mu je teško pao razvod od bivše

Jada  Pinkett Smith ugostila je u studiju svog talk showa Red Table Talk supruga i glumca Willa Smitha, koji je iskreno progovorio o propalom braku s glumicom Sheree. Zajedno su bili od 1992. do 1995. godine, a onda su se odlučili rastati.

“Razvod je najgora stvar kroz koju sam morao proći jer je za mene to značio veliki neuspjeh”, rekao je Will i dodao da mu je to veoma teško palo.

U studio emisije Jada je pozvala i njegovu bivšu te je sve iznenadila kada joj se javno ispričala što je bila treća osoba u njihovom životu.

“Tada nisam razumjela što znači brak, nisam shvaćala što znači razvod, sada bih sve napravila drugačije, to nije bilo u redu”, rekla je u suzama.

“Na dan vjenčanja smo bili očajni. Plakala sam cijelim putem do oltara. Nikada se nisam pomirila s idejom braka i nikada neću”, priznala je.

Jada i Will jedan su od najpoznatijih holivudskih parova, a zajedno imaju sina Jadena i kći Willow. Mnogo puta se pisalo i o njihovom razvodu braka, ali čini se kako je njihova ljubav i dalje jaka.

 

(Žene.ba)