Will Smith progovorio o trenutku kada je shvatio da je u braku sa pogrešnom ženom

Slavni holivudski glumac Will Smith u dugogodišnjem je braku s kolegicom Jadom Pinket Smith, a prije nje bio je u braku također s glumicom Sheree Zampino, u kojem nije bio ni malo sretan. Glumac je u televizijskoj emisiji „Red Table Talk“ otkrio da je shvatio da je u braku s pogrešnom ženom u onom trenutku kada je plakao u wc-u jednog restorana.

Rezultat slika za sheree zampino will smith

-Bila je to jedna od najbizarnijih emocija koje sam doživio. Bili smo u restoranu The Palm u New Yorku i sjećam se da sam morao ustati od stola nakon što sam shvatio da nisam s osobom s kojom bih trebao biti. Otišao sam u wc i slomio sam se do suza. Sjedio sam i nekontrolisano plakao i smijao se. Znao sam da je Jada žena s kojom bih trebao biti ali nisam se rastao – ispričao je glumac.

Kazao je i kako je godinama imao namjeru započeti vezu sa sadašnjom suprugom.

-Imam to nešto, mogu osjetit i prepoznati u osobi ostvarivanje potencijalne veze,  osjetim hemiju. Kada sam vidio Jadu, znao sam da u našim energijama postoji nešto što može biti čarobno – priznao je Smith.

Upoznali su se na zabavi njihovog zajedničkog prijatelja, a svoju vezu su započeli nakon Willovog razvoda od Sheree 1995. godine.

Odmah nakon razvoda nazvao je Jade i pitao je da li je s nekim u vezi nakon što je odgovorila da nije kazao joj je da će od tada biti s njim. Vjenčali su se dvije godine kasnije, a danas su ponosni roditelji 20-godišnjeg Jadena i 17-godišnje Willow. Will iz svog  prvog braka ima 25-godišnjeg sina Tradea.

View this post on Instagram

😂 Humor Friday – Jada said "Okay" 😂 and The Rest They Say Is History. The Real Mr & Mrs Smith! Don't We Just Love Them Both ❤ The Red Table Talk! Life Has A Funny Way Of Showing Itself. If you haven't seen this episode you should go find it. . . . . . . . . . . . . . . . . #intentionalrelationships #relationshipgoals #willsmith #jadapinkettsmith #redtabletalk #relationships #dating #courting #marriage #love #freshprince #singleness #boyfriend #girlfriend #coupled #intentionaljourney #lovingonpurpose #relationshiptalk #dontsettle #partner #datingwithpurpose #laugh #goals #embraceyoursingleness #pursuit #godlydating #yourchoice #single #waitingongod #purposemate

A post shared by The Intentional Relationships (@intentionalrelationships) on

Azra.ba