Za novembar biramo lakove za nokte u boji mesa

Početak jesenske sezone vratio nas je raskošnoj paleti zagasitih boja koja se našla u samom središte modnih, ali i beauty trendova koji su u trenu osvježili i začinili naš svakodnevni look. I dok smo u novim kolekcijama modnih brendova tražili nove odjevne komade u nijansama smeđe i narančaste, crvene i plave, u beauty svijetu među novim favoritima istaknule su se spicy palete u bakrenim tonovima i ruževi za usne u bogatim bojama bobičastog voća. Iako je jesenska sezona uvijek bila sinonim za sezonu raskošnih zagasitih boja, početak novembra vratit će nas jednostavnosti i eleganciji nježnog i prirodnog looka koji će osim minimalnog make upa istaknuti i nude lakove za nokte. Kako će izgledati najpoželjnija nude nijansama koju ćemo ovog novembra nositi na noktima?

NOVI NAJPOŽELJNIJI NUDE LAKOVI ZA NOKTE

Nakon pumpkin spice nijanse koja se istaknula kao savršena beauty uvertira u jesensku sezonu i prije crvenog laka za nokte koji će u svijetu manikure uvijek nositi status ultimativnog klasika za elegantan i statement look te biti apsolutni favorit tijekom blagdanske sezone, novembar donosi svestraniji, suptilniji i neutralniji klasik kojeg stvaraju nježne neutralne nijanse. Nakon bež tonova s hladnim odsjajem i prozirnih, jedva primjetnih lakova koje smo obožavali tijekom ljetnih mjeseci, nude lakovi za nokte su istinski univerzalni beauty klasika koji se ovog novembra vraća u nježnoj nijansi s decentnim ružičastim podtonom.

Lakovi za nokte u boji mesa bit će izbor koji će stvoriti istovremeno klasičnu i trendi manikuru te izgledati savršeno u kombinaciji sa svim jesenski favoritima i prvim zimskim modnim i beauty trendovima. Baš poput ruža za usne u boji mesa koji stvara jednostavan, ali vrlo profinjen i romantičan make up look, manikura u boji mesa uljepšat će naše nokte i donosi onu suptilnu jedva primjetnu, ali nikako zanemarivu transformaciju.

View this post on Instagram

[토드라팡의 누드컬러] . 데일리로 바르기 좋고 선물하기도 좋은 컬러는 부담없는 누디컬러 인 것 같아요! . 누드 컬렉션에 있는 4종은 피부톤에 맞게 선택해서 구입할 수 있도록 만들어졌어요! . 쇼룸에 오시는 고객님들은 직접 테스트 해보신 뒤 본인의 피부타입과 어울리는 컬러로 구입해 가신답니다 ? . . 제일 인기 많은 컬러는 199.Kinda Classic , 200.middle note 입니다?? . . . . #토드라팡 #토드라팡쇼룸 #티디엘멘션 #네일컬러 #봄네일 #데일리네일 #누드네일 #누디컬러 #스킨네일 #troudelapin #tdlmansion #troudelapinnail #yeonnamdong #nailcolors #nailart #nailstagram #naildesign #nails #nudecolor #skincolor

A post shared by 토드라팡 (@troudelapin) on

Sve što vam treba za savršenu manikuru ovog novembra je jedan od lakova za nokte koje smo izdvojili u nastavku.

Dior Vernis – 257 Horizon

Chanel Le Vernis – 504 Organdi

YSL Beauty La Laque Couture – 22 Beige Leger

O.P.I Infinite Shine 2 – Dulce de Leche
Journal.hr