Za savršen svakodnevni jesenski make-up potrebna su vam samo četiri proizvoda

Ako nemate ova četiri preparata, ne bi bilo loše da razmislite o investiranju u barem neke od njih.

Iako nas svake godine u hladnijim razdobljima make-up gurui obasipaju slikama šminke u boji vina, ove godine slavi se prirodna ljepota. Ovi su proizvodi sve što vam je potrebno za svjež i besprijekoran jesenski make-up na dnevnoj bazi.

1. Nježno rumenilo s odsjajem

Spremite intenzivne bronzere do idućeg ljeta i zamijenite ih suptilnim rumenilima u nježnim nijansama. Odlučite se za one s laganim odsjajem kako bi vam koža izgledala što svježije i zdravije.

2. Paleta sjenila za oči u neutralnim bojama 

Ove jeseni se umjesto boja vina nose neutralni zemljani tonovi s primjesama ružičaste i zlatne. Uz ove ćete boje postići najprirodniji dnevni izgled, ali ako malo pojačate ružičastu i zlatnu, dobit ćete sjajan večernji look.

3. Korektor s laganim prekrivanjem

Kako biste izbjegle uvlačenje proizvoda u borice i pore, odaberite lagani korektor koji nema snažnu prekrivnu moć i nadogradite ga po potrebi. On će se bolje stopiti s vašom kožom i sakriti nepravilnosti na najsuptilniji način.

4. Njegujući ruž za usne

Intenzivna sjajila i matirane ruževe ostavite po strani i pružite svojim usnama odgovarajuću njegu, koja im je potrebna u nadolazećim hladnim i vjetrovitim mjesecima, kremastim ruževima u hladnim nijansama.

Index.hr