Zara već ima sve cipele koje želimo nositi ovog proljeća

Uzbuđeni zbog novih kombinacija i novog izgleda koji će unijeti u našu jesensku i zimsku garderobu, omiljeni par čizama bio je jedan od prvih odjevnih komada i modnih dodataka koje smo na samom početku jeseni ubacili u ormar. Sada, nekoliko mjeseci i pregršt kombinacija s uvijek istim čizmama nakon, vrijeme je za nove modne trendove i favorite koji će donijeti dašak svježine u svakodnevne kombinacije. Jedan od noviteta koji s nestrpljenjem iščekujemo, a koji će biti ključni dio svakog proljetnog ormara bez sumnje su cipele u nekoliko neodoljivih modela.

Od čizama i balerinki do salonki i natikača, početak nove sezone donosi pregršt divnih modela u kojima ćemo naći onaj savršeni začin koji će svaki, pa čak i najjednostavniji outfit učiniti još boljim i posebnijim. Najpoželjnije modele za sezonu proljeće/ljeto 2019. već smo pronašli u prvoj proljetnoj kolekciji s potpisom high street brenda Zara.

ODLIČNE ZARA CIPELE ZA PROLJETNU SEZONU

Poznati španjolski high street brend predstavio je svoje prve proljetne komade među kojima su se istaknuli divni modeli cipela. Elegantnog izgleda, s modernim pomakom i neočekivanim detaljima, Zara cipele krase svi najpoželjniji trendovi za nadolazeću sezonu i izgledaju jednako dobro poput dizajnerskih. Uz posljednje modele gležnjača koje će odlično izgledati u kombinaciji s romantičnim proljetnim haljinama, Zara je na svojim policama već predstavila i prve modele natikača i sandala zbog kojih jedva čekamo one najtoplije dane u godini. U neutralnim bojama i raskošnim trendi nijansama, elegantnog karaktera ili s neočekivanim pomakom u dizajnu potpetice, ravne i udobne ili s istaknutom potpeticom u kojoj ćete još uvijek moći hodati cijeli dan, najbolje Zara cipele iz prve proljetne kolekcije koje ćemo nositi do kraja tople sezone izdvojili smo u nastavku.

 

Journal.hr