Zarin sestrinski brend zna koja će boja biti hit u novoj sezoni

Otkako smo otkrili web shop modnog brenda Uterque, ne prođe sedmica, a da u njega ne zavirimo kako bismo otkrili atraktivne odjevne novitete i efektne modne dodatke. Uterque je Zarin sestrinski brend o čijim smo vam kolekcijama pisali već mnogo puta u prošlosti i osim što se nametnuo kao brend koji ne samo prati, već i nameće modne trendove, također nas je osvojio pomaknutim dizajnom pojedinih komada, koji unosi razliku u svaku žensku garderobu.

Ako i vi želite imati nekoliko ključnih komada koje neće imati skoro svaka žena u gradu, kao što to zna biti slučaj kod kupovine u domaćim high street trgovinama, svakako zavirite u ponudu Uterque web shopa i otkrijte novitete.

PRVA UTERQUE KOLEKCIJA ZA JESEN

Prva Uterque kolekcija za prijelazne i prve jesenske dane već polako definira vodeće modne trendove u novoj sezoni, a u slučaju najnovijih Uterque komada koji su ovih dana stigli u prodaju, crvena boja će definitivno biti veliki jesenski hit.

Jedna divna točkasta crvena maksi haljina, crveni obruč za kosu, vrlo efektna plisirana suknja koja spaja crvenu i puderasto roza boju… Uterque crvenu boju vješto koristi na svojim najnovijim komadima koji će bez sumnje steći status bestsellera. Zašto će i vas crvena boja osvojiti i nagovoriti da ju nosite ove jeseni, provjerite u nastavku.

Journal.hr