Zašto se britanska javnost ponovno ljuti na Meghan Markle?

Meghan Markle se ponovno našla pod kritikom britanskih medija koji su izvijestili kako je prekršila protokol i dress code kada se pojavila na Wimbledonu u trapericama zbog kojih ju nisu mogli pustiti u kraljevsku ložu.

 

 

Uz to, pojedini članovi privatnog kluba “All England Club”, koji je vlasnik terena na kojim se održavaju Wimbledon i mnoga druga sportska događanja, su izjavili kako ih je također razočaralo što je Meghan došla isključivo kako bi pratila meč prijateljice Serene Williams, iako je na drugom terenu igrao Britanac Andy Murray, koji bi za člana kraljevske obitelji trebao biti važniji nego američka tenisačica.

 

 

Iz kluba su izdali službenu izjavu u kojoj su rekli kako im je bilo zadovoljstvo ugostiti Meghan i kako je dobrodošla na sva događanja u budućnosti, no čini se kako ta tvrdnja nije baš svim članovima jasna. Neki izvori su također tvrdili kako su se ljudi bunili jer im je osiguranje zabranilo da fotografiraju Meghan, iako je to standardna praksa za članove kraljevske obitelji koji u privatnom društvu posjećuju događanja, kako bi mogli slobodno komunicirati s pratnjom.

Elle.hr