Zendaya proglašena ženom godine, uspješna glumica zablistala na dodjeli nagrada

Zendaya je započela u potpunom šoku: “Žena godine. To je pomalo ludo s obzirom da imam tek 23 godine i da i dalje sama pokušavam shvatiti kako postati mlada žena. Nekada imam osjećaj da samo idem, idem i idem, i smatram da se mnogo nas može poistovijetiti s tim. Međutim, nekada toliko dajemo od sebe da se zaboravimo zaustaviti i doživjeti trenutke kao što je ovaj. Nekada osjećam da toliko radim da zaboravljam na svoj život i kako zaista biti prisutna u ovim trenucima kada možete pogledati oko sebe ljude koje cijenite i jednostavno biti tu u tom trenutku. I jednostavno biti sretan, biti živ na trenutak. To je upravo ono što ću uraditi. Uzet ću jedan sekund, pogledati okolo i biti u fazonu ‘Dođavola, ovo se zaista dešava. Zaista cool'”, kazala je glumica.


Ona je završila svoj govor uz najbolji savjet koji bi ikad iko mogao dobiti: “Molim vas, pogledajte oko sebe kako je sve prelijepo. I jednostavno uživajte u tome”, prenosi Klix.


Na dodjeli GQ nagrada Zendaya je opravdala i svoju titulu jedne od najbolje odjevenih žena u Hollywoodu. Uz bijelu duboku suknju i kratki sako s potpisom Monot, prirodnu kovčavu kosu i diskretnu šminku, glumica je zasjenila gotovo sve oko sebe. Zendaya je stajling zaokružila bijelim štiklama te decentnim zlatnim prstenom i naušnicama.

Žene.ba