Žene rođene u ovim znakovima zodijaka slove za najveće zavodnice

Sigurno svako u društvu ima barem jednu frendicu koja je uvijek najzanimljivija suprotnom spolu.

Možda ste to vi, a ako ste se ikad zapitale zašto su neke žene muškarcima privlačnije od drugih, odgovor na to donosi astrologija. Naime, postoje neki horoskopski znakovi koji jednostavno zrače seksepilom i privlačnošću, točnije njih tri, a upravo u njima se rađaju žene koje najlakše osvajaju muškarce.

Lav

Lavice odišu samopouzdanjem, što većina muškaraca obožava kod žena. One nikada nisu povučene ni sramežljive zbog čega su i najčešće u centru pažnje svakog društva, no imaju i jednu manu kada su u pitanju muško-ženski odnosi – sklone su flertanju i nevjeri.

Škorpion

Žene rođene u ovom znaku poznate su po tome da izluđuju frajere svojom sirovom seksualnom energijom kojom opijaju sve oko sebe. Obično i znaju što žele pa ako na nekoga bace oko, u trenu će ga i osvojiti i nitko ih u tom naumu neće moći spriječiti.

Strijelac

Odličan smisao za humor kojim uvijek šarmiraju muškarce, jedna je od glavnih odlika žena rođenih u ovom znaku. Žene strijelci zbog toga i najlakše sklapaju prijateljstva s frajerima, no obično ti osjećaji kod suprotnog spola brzo prerastu u nešto više.

Index.hr