Znakovi koji odaju da ste u vezi s narcisoidnim muškarcem

Unatoč tome što mnogi narcisoidnost smatraju bezazlenom manom, ona može stvoriti prave probleme. Naime, istinski narcisoidne osobe su zaljubljene u sebe i smatraju se savršenima pa sve negativno što se događa u njihovom životu pripisuju drugima.

Biti u vezi s narcisoidnom osobom vrlo je teško i iscrpljujuće, a sljedeća tri pokazatelja bi vam mogla otkriti može li se vaš partner nazvati narcisoidnim muškarcem.

Inzistira da radite samo ono što on želi

Njemu uopće nije bitno što vi želite ići u kazalište ili pogledati neku izložbu, on će uvijek naći razlog zašto je njegov plan bolji. Ako mu se usprotivite, stravično će se naljutiti, a isto će učiniti i ako odlučite umjesto njega povesti prijatelje u kazalište ili na izložbu jer on svakoga smatra prijetnjom.

Pokloni koje vam daje su više korisni za njega nego za vas

Iako vam se na prvu može učiniti da je odabrao baš sjajan poklon za vas, kada malo bolje razmislite, on od njega ima više koristi nego vi. To je, primjerice, zavodljiva haljina u kojoj vas želi predstaviti prijateljima ili senzualno donje rublje koje želi da nosite prilikom vođenja ljubavi.

Krivi vas za sve probleme u vašoj vezi

On nikada nije kriv, čak niti ako je očigledno zabrljao. On ima unaprijed isplanirane razloge zašto je sve vaša krivnja i zašto ste vi ti koji biste se trebali mijenjati. U određenim situacijama je spreman vas čak i vrijeđati pred drugim ljudima kako bi vas javno ponizio i sebi ugodio.

Index.hr