6 lakih prijedloga kako sitnicama promijeniti izgled spavaće sobe

1. OSVJEŽITE SPAVAĆU SOBU CVIJEĆEM
Buket cvijeća je najbrži način da spavaćoj sobi podarite svjež izgled. Nabavite sezonsko cvijeće (ili ga uberite u vlastitom vrtu) te izložite u atraktivnoj vazi ili teglicama.

2. UKRASITE ORMAR TAPETAMA
Ormar ne morate obojiti da biste mu podarili novi izgled. Umjesto toga možeta ga osvježiti tapetom s privlačnim uzorkom.

3. ISKORISTITE LJESTVE KAO POLICU
Treba vam polica na kojoj ćete odložiti knjige, časopise ili neke druge sitnice? Iskoristite u ovu svrhu ljestve koje možda držite u podrumu. Očistite ih, ponovo ih obojite i prislonite uz zid sobe. I to je to!

4. STARIM STVARIMA DAJTE NOVU FUNKCIJU
Upečatljivi noćni ormarić, stolić ili policu za odlaganje stvari možete napraviti od stvari koje vam skupljaju prašinu u domu poput kašeta od voća i povrća. Očistite ih, obojite u neku lijepu boju i postavite na odgovarajuće mjesto.

5. PREUREDITE UZGLAVLJE KREVETA
Iznenadit ćete se koliko ćete promijeniti izgled spavaće sobe ako iznova tapecirate uzglavlje svog kreveta. Odaberite odvažnu boju koja će naglasiti ljepotu ovog komada namještaja.

6. IZLOŽITE STARE FOTOGRAFIJE
Istražite obiteljsko stablo i ukrasite zidove spavaće sobe fotografijama svojih predaka. Istaknuti ih možete u lijepim okvirima za slike, ali ih možete grupirati te aplicirati direktno na zid u nekoj zanimljivoj kombinaciji.

Zavirite u našu fotogaleriju i provjerite kako ove savjete možete primijeniti u praksi u svojem domu.

Zadovoljna.hr