Ako frajer ima ovih 5 osobina, bježi od njega!

Prije nego se s nekim frajerom upustite u vezu, provjerite ima li ijednu od ovih osobina • To može biti znak da vam u vezi s njim baš i neće biti bajno

 

 

Narcis je
Narcisoidni muškarci su zaljubljeni u sebe, a samim tim i u ideju da su uvijek jedino oni važni. U svakoj svađi moraju biti u pravu, što je već dovoljno grozno, a kad se doda i činjenica da u vezi misle samo na sebe i svoje potrebe, jasno je zašto trebaš pobjeći čim prije.
Sumnjivo karizmatičan
Postoje prirodno karizmatični ljudi, a postoje i oni koji su svoju “karizmu” samo naučili dobro glumiti. Frajer koji zna točno što treba reći da bi dobio određenu reakciju i koji je karizmatičan s ciljem da nešto dobije je frajer od kojeg se trebaš maknuti.
Nezainteresiran za tebe
Na početku će možda glumiti da ga zanima kako ti je prošao dan i koji su tvoji interesi, ali ako se s vremenom prestane truditi oko tebe, olakšaj mu i jednostavno se makni.
Omalovažava
Neki ljudi se hrane omalovažavanjem drugih jer je to jedini način da se osjećaju dobro. Ako je spuštanje i omalovažavanje njegov standardni način komunikacije, samo je pitanje vremena kad će stvari postati nepodnošljive.
Prebacuje krivnju
Na početku veze se vjerojatno nećete svađati pa neće biti potrebe za prebacivanjem krivnje na tebe, ali ako primijetiš da to radi drugim ljudima, jasno je da će s vremenom istu stvar raditi i tebi. Frajer koji prebacuje krivnju na nekog drugog ima problem s preuzimanjem odgovornosti, a od takvih treba bježati glavom bez obzira.
Index.hr