Beauty hit: Najprodavaniji suhi šampon na svijetu

Suhi šampon danas se smatra čarobnim proizvodom za kojim posežemo kada nam je kosa masna i nečista, no svejedno nam treba malo stylinga, volumena i oživljavanja pramenova između dva pranja.

Suhih šampona je na tržištu uistinu mnogo i sada se već čini kako ih u svojoj ponudi ima skoro svaki brend, ali u moru izbora, realno gledano malo je onih koji ostvaruju prave rezultate. Jedan od njih, a i jedan od originalnih suhih šampona koji je izdržao test vremena te se i dalje nameće kao najbolji od najboljih je onaj australskog brenda Batiste. Sada je stigao i podatak koji samo potvrđuje tu  tezu, a to je da je Batiste suhi šampon najprodavaniji na svijetu. U provedenom istraživanju, otkriveno je kako se više od dvije bočice ovog suhog šampona prodaju svake sekunde.

SVI VOLE BATISTE SUHI ŠAMPON

Ovaj beauty hit funkcionira na isti način kao i bilo koji drugi suhi šampon, no zadovoljne korisnice ističu kako je ipak drugačiji od drugih, jer osim što uspješno upija višak ulja na tjemenu, također čini kosu punijom i voluminoznijom, dok mnogo suhih šampona čini kosu ljepljivom i naoko još masnijom/prljavijom. Najbolje od svega je njegova pristupačna cijena i činjenica da se već godinama može nabaviti i kod nas pa vjerujemo da ste ga i vi isprobale.

Journal.hr