Bena Afflecka djevojka je ostavila iz istog razloga kao i njegova bivša supruga

Glumac Ben Affleck ranije ovog mjeseca prekinuo je s producenticom Lindsay Shookus s kojom je u vezi bio godinu dana.

A razlog zbog kojeg ga je ostavila poznat je i njegovoj bivšoj supruzi Jennifer Garner.

“Lindsay je Benu pružala veliku podršku u njegovoj borbi protiv ovisnosti o alkoholu te je s njim išla na sastanke anonimnih alkoholičara i meditaciju”, otkrio je izvor blizak bivšem paru za časopis People.

No glumac je posljednjih mjeseci ponovno pokleknuo pred svojim porokom, zbog čega se Lindsey počela osjećati bespomoćno te je u konačnici odlučila prekinuti s njim, ispričao je izvor.

“Bilo joj je jako teško ostaviti Bena, no znala je da je vrijeme da se makne od njega. Pokušavala je ostati bliska s njim i usmjeriti ga na pravi put, no to je s vremenom postalo nemoguće. Znala je da ga treba pustiti da dotakne dno.”

S druge strane, Affleckov prijatelj prethodno je za People rekao da je razlog njihovog prekida bila “udaljenost i loš tajming”.

Šuškalo je i da ga je Lindsay ostavila zbog Playboyeve zečice Shaune Sexton s kojom je Ben u posljednje vrijeme viđen nekoliko puta, no izgleda da je zaista u pitanju bila njegova ovisnost, jer je glumca u srijedu njegova bivša supruga Jennifer Garner odvela u kliniku za liječenje od alkoholizma.

Index.hr