Boho vjenčanica koja nam je oduzela dah

Sezona vjenčanja u punom je jeku i protegnut će se kao i uvijek sve do jeseni, pa je zato i potraga za savršenom vjenčanicom u slučaju mladenki trenutno aktualnija nego ikad. Kada je riječ o vjenčanim haljinama, hrvatske mladenke svoje povjerenje sve više poklanjaju domaćim dizajnerima, a hrvatski modni brend koji se svrstava u sam vrh naših dizajnera kod kojih ćete otići po vjenčanicu iz snova definitivno je eNVy room.

Ove sanjive fotografije nastale su na uličicama Grožnjana, i to kao dio projekta stiliziranog snimanja vjenčanja, koji je vani poznat i kao styled wedding shoot. Na ovakvim projektima okupi se sva sila kreativaca koji i inače doprinose vjenčanjima, svatko u svom području, i nastaje produkcija s fotografijama, a ponekad i videom, koja dočarava kako bi savršeno vjenčanje moglo izgledati.

Budući da pravo vjenčanje, zbog raznih ograničenja, ponekad ne dozvoljava previše eksperimenata s kreativnošću, stilizirano snimanje dolazi kao dobrodošla inspiracija za sve one koji su u potrazi za nadahnućem i nekim kreativnim idejama za svoju svadbu. Također, prilika je to za promoviranje svog rada, u slučaju fotografa i snimatelja, dizajnera vjenčanica, vizažista, frizerskih stilista, cvjećara, kao i samih organizatora vjenčanja.

 

 

Journal.hr