Četiri blogerice i četiri različita trudnička stila

shooting some new @bohemegoods California Collection pieces today ?

A post shared by leah patricia (@leahpbradley) on

Visoke temperature nam svima stvaraju borbu s garderobom, no trudnice se sada susreću sa sasvim novim setom problema – zaštititi se od sunca i vrućine, a istovremeno ostati stylish i vjeran svome stilu. Svako godišnje doba donosi svoje dileme, a ljetna sezona je zahtjevna upravno zbog neumoljive žive na termometru koja ne prestaje rasti.

Zato smo na jednom mjestu odlučili okupiti poznate blogerice koje su trenutno u različitim mjesecima trudnoće. Svaka ima drugačiji stil te mogu poslužiti kao jako dobra inspiracija za ljetne dane koji su, čini se, ozbiljno stigli.

LEAH PATRICIA BRADLEY (@LEAHPBRADLEY)
Leah živi na obali Kalifornije gdje je klima uvijek topla i gdje odlazaka na plažu zaista ne nedostaje. Trenutno čeka drugo dijete, uz malenu djevojčicu Zippy. Ljubiteljica zemljanih boja, ove je sezone prigrlila lan tako da ćete na njenom profilu vidjeti puno laganih košulja, širokih hlača i cool haljina. A definitivno ćete pronaći i ideje za badiće koji grle okrugli trbuščić.

beachy + peachy with Zippy ? @zuluandzephyr

A post shared by leah patricia (@leahpbradley) on

getting a little Palm Springs sun on the growing belly ✌?✌?

A post shared by leah patricia (@leahpbradley) on

CHRISELLE LIM (@CHRISELLELIM)
Jedna od najpoznatijih svjetskih blogerica i influencerica također čeka svoje drugo dijete. Nakon što je uspješno skrivala trudnoću nekoliko mjeseci, sad to postaje nemoguće, a posao pred objektivima fotoaparata zahtijeva brzo snalaženje u ovakvim situacijama. Iako je njezin raspored pretrpan putovanjima, čini se kako se zasad skrasila u Los Angelesu, no sudeći po profilu aktivnosti ne nedostaje. Chriselle bira dizajnerske kreacije, no najčešće se radi o haljinama ispod kojih se jasno ocrtava trbuh. Široke šaror-haljine su definitivno stvar prošlosti.

GENEVA VANDERZEIL (@APAIRANDASPARE)
Nakon što je većinu karijere izgradila u Londonu, Geneva se vratila u Australiju gdje je preuređuje kuću. Ljubiteljica romantičnog stila za posljednje dane trudnoće se oboružala lepršavim haljinicama koje nerijetko imaju otkrivena ramena. Uglavnom se radi o haljinama iznad koljena, no i kombinezoni spadaju među njene najdraže komade. Budući da je svoju bazu obožavatelja djelomično izgradila i na DIY projektima, na njenom blogu možete pronaći nekoliko ideja kako svoje postojeće komade pretvoriti u nešto novo.

BROOKE TESTONI (@BROOKETESTONI)
Još jedna Australka čiji stil volimo je Brooke Testoni. Instagram kulerica uvijek oduševi svojim odmjerenim osjećajem za lijepo, a ni trudnoća je u tome nije spriječila. Košulje-haljine, minice i veste, i u svakoj prilici genijalne cipele – Brooke ni u kojem aspektu nije odustala od svojeg stila usprkos rastućem trbuščiću kojeg je sve teže stilizirati.

Make yo feet POP. ????? @prada @michaelkors

A post shared by BROOKE TESTONI (@brooketestoni) on

POP. There he is ??? #29weekspregnant

A post shared by BROOKE TESTONI (@brooketestoni) on

Journal.hr