Dan prepun zabave i shoppinga: Retail park West Gate Sarajevo slavi svoj prvi rođendan

Pripremite se za najveći rođendanski događaj godine! Retail park West Gate slavi svoj prvi rođendan, i pozivamo sve vas da se pridružite ovom veličanstvenom slavlju.

Prvi retail park u gradu, West Gate Retail park, slavi svoj 1. rođendan 14. septembra 2023. godine, a pripreme su u punom jeku. Ova proslava obilježava godinu dana izvanrednih iskustava, šopinga i zabave za sve stanovnike Sarajeva i okoline.

West Gate Retal Park postao je omiljena destinacija za šoping, opuštanje i zabavu, nudeći impresivan izbor renomiranih brendova, a među njima su Sinsay, New Yorker, Pepco, dm, Penny plus i Penny marketi, Lc Waikiki, Sport Reality, Inter Sport, House, DeFacto, Semić mesara i Deichmann. Uz sve ovo, uskoro će se otvoriti i fantastična igraonica Toys’n’Fun, koja će dodatno obogatiti iskustvo.

Proslava prvog rođendana West Gate Retal Parka obećava mnoga iznenađenja i aktivnosti za posetioce svih uzrasta. Planirane su nagradne igre, popusti, zabavni sadržaji, ukusna hrana i mnogo toga drugog. Očekuje se da će ova proslava biti prilika da se zajedno radujemo uspjehu i rastućoj zajednici ljubitelja šopinga i zabave.

“Prvi rođendan West Gate Retal Parka je poseban trenutak za nas, i želimo ga podeliti s našim vjernim posjetiocima i partnerima. Ova godina bila je ispunjena uspjehom i rastom, i zahvaljujemo se svima koji su doprinijeli našem uspjehu. Očekujemo da će naša proslava biti nezaboravan događaj za sve”, izjavila je Doris Rac, marketing menadžer Penny plus grupacije.

Šta vas očekuje na našem rođendanu:

– Ekskluzivne ponude i popusti
– Ukusna hrana i osvejžavajući napici
– Muzika
– Zabava za cijelu porodicu, uključujući dječje radionice i animacije
– Nagradne igre i iznenađenja

Pridružite nam se 14. septembra i zajedno proslavimo prvi rođendan West Gate Retal Parka! Ostanite u toku s najnovijim informacijama putem naše web stranice i društvenih mreža Facebook i Instagram i budite spremni za nezaboravan dan pun zabave i šopinga, poručuju iz Retail park West Gate Sarajevo.

Žene.ba