Dnevne sobe bogatih i slavnih

1. Kirsten Dunst

Glumica Kirsten Dunst u svoju je dnevnu sobu smjestila samo najosnovnije – nekoliko naslonjača i stolića. Kroz veliki prozor pruža se pogled na cijeli grad, a nama se posebno sviđaju zidovi od izložene cigle.

2. Eva Longoria

Dnevna soba Eve Longorie nalazi se u njezinoj kući u Los Angelesu. Njome dominiraju prirodni, zemljani tonovi i pripadajući namještaj.

3. Johnny Depp

Dnevna soba glumca Johnnyja Deppa smještena je u povijesnoj zgradi Los Angelesa. U ovoj se dnevnoj  sobi može naći Deppova bogata zbirka knjiga, kao i mnoštvo vintage namještaja.

4. Gwen Stefani

Pjevačica Gwen Stefani voli eklektičan stil, stoga je tako uređena i njezina dnevna soba u kojoj se opušta od napornih turneja i nastupa.

5. Anne Hathaway

Dnevna soba glumice Anne Hathaway nalazi se u New Yorku. Modernog je dizajna s pogledom na cijeli grad.

6. Will Farrell

Dnevna soba glumca Willa Farrella vrlo je moderno i minimalistički uređena, a nalazi se također u New Yorku.

7. Leonardo DiCaprio

Dnevna soba Leonarda DiCapria djeluje vrlo moderno, svijetlo i ugodno. Kuća u kojoj se ova soba nalazi je na prodaju, i to za čak 10.95 milijuna dolara.

8. Reese Witherspoon

Dnevna soba ove poznate glumice nalazi se na ranču zapadnjačkog stila, stoga je rustikalno uređena u skladu s cijelom kućom.

9. Miley Cyrus

Dnevna soba pop zvijezde Miley Cyrus uređena je moderno i mladenački te pomalo eklektično – u skladu s njezinim karakterom

10. Robert Pattinson

Dnevna soba glumca Roberta Pattinsona djeluje vrlo udobno, a nalazi se u njegovoj kući u Hollywoodu.

11. Angelina Jolie

Dnevna soba poznate glumice dramatična je i pomalo mračna. Trenutno se iznajmljuje za 30.000 dolara mjesečno.

12. Michelle Williams

Sudeći po uređenju dnevne sobe, glumica Michelle Williams ljubiteljica je elegantnog, klasičnog dekora. Kuća se nalazi u New Yorku.

Uređenje doma.com