Harryjev zgodni rođak napravio pomutnji među djevojkama na vjenčanju

Iako je princ Harry zauzet, kraljevska obitelj ima još zgodnih mladića koji traže onu 'pravu'. Jedan od njih je Louis Spencer.

Vjenčanje princa Harryja stavilo je u prvi plan još jednog poželjnog člana kraljevske obitelji. Čini se da obitelj Spencer ima još zgodnih muškaraca koji su slobodni i čekaju da im ljubav ‘pokuca’ na vrata.

Na kraljevskom vjenčanju mnoge djevojke diljem svijeta zamijetile su zgodnog Louisa Spencera. 24-godišnji Louis ušetao je s majkom Victorijom Aitken i sestrama Lady Eliza i Lady Kitty Spencer.

Njegova majka Victoria Aitken bila je poznata manekenka, a njezinim stopama krenula je i Kitty Spencer, koja je već postala omiljeni model Dolce & Gabbane.

Cijela obitelj Spencer odiše glamurom, a izgledaju kao da su sišli  s naslovnice časopisa. Otac mladog Louisa je Charles, Earl Spencer, najmlađi brat pokojne princeze Diane.

Mladog britanskog aristokrata Louisa Spencera osim dobrog izgleda i ugledne obitelji iz koje je potekao, krasi i dobro obrazovanje, mladi aristokrat diplomirao je na sveučilištu Edinburgh.

 

Gloria.hr