“It” boja laka za nokte za august

Ljeto uvijek znači igru, kako u modnom, tako i u beauty svijetu. I dok se u modnom igramo različitim krojevima, uzorcima, nijansama i siluetama, beauty svijet donosi igru različitih uzoraka, kako na usnama i očima, tako i na noktima. U ljetnim danima mnogi odlučuju eksperimentirati pa biraju jarke i upečatljive boje koje dodatno razigravaju svaku odjevnu kombinaciju. Ako ste još uvijek odani isključivo crvenom laku za nokte, pokušajte ovog ljeta s nečim odvažnijim te klasičan lak za nokte zamijenite jarkim, otkačenim i cool – narandžastim!

@troudelapin

NARANDŽASTA BOJA: STVORENA ZA LJETO

Ako ne znate s kojom se bojom poigrati ovog ljeta, uvijek možete isprobati narandžastu boju koja je hrabar odabir, ali istovremeno noktima daje totalan ljetni look. Narandžastu je boju popularizirala i Margot Robbie kad je na društvenim mrežama objavljena njezina fotografija make up looka u kojem nosi narandžasto sjenilo, narandžasti ruž te, kao točku na “i” narandžasti lak za nokte. Takav je lak pomalo neočekivan detalj, ali će pružiti divan odmak od klasike koju donose sve nijanse klasične crvene boje.

@troudelapin

Narandžasti lak za nokte pruža neograničene mogućnosti igranja s različitim nijansama, samo je potrebno pustiti mašti na volju. Možete kombinirati nekoliko nijansi divne narandžaste boje jer su upravo različite nijanse u jednoj manikuri veliki ljetni beauty hit, poigrati se s nail artom, ali i narandžastu kombinirati s drugim upečatljivim bojama poput žute, zelene ili ružičaste. Za koju se god vrste manikure odlučile, sad je pravo vrijeme da isprobate ovu divnu boju iz koje “vrišti” ljeto, a mi u nastavku donosimo nekoliko odličnih nijansi koje vrijedi dodati u kozmetičku torbicu i odvažno ih nositi.

Essie – Geranium
Chanel Le Vernis – 634 Arancio Vibrante
OPI – Orange You a Rock Star?
OPI – Tokyo Collection Tempura-ture is Rising!
Deborah Lippmann – Hot Child in the City
Lancôme Le Vernis Renovation – 144
Jessica Nails – Orange
Le Mini Macaron Single Gel Polish

Journal.hr