Jennifer Lopez u prirodnom izdanju, pokazala kako izgleda bez imalo šminke

Jennifer Lopez najprije je pratiteljima pokazala kako izgleda bez imalo šminke, a onda otkrila koje proizvode koristi kako bi postigla besprijekoran izgled.

Naime, riječ je o reklami za njen brend JLO Beauty. Kaže da ju je mnogo ljudi pitalo da otkrije kako se sredi za samo pet minuta, prenosi Klix.

“Ovako izgleda kada trebate da se brzo spremite za izlazak s prijateljicama. Nije pokušavate nikoga da impresionirate, samo da izgledate najbolje moguće”, između ostalog je rekla.

Na lice je nanijela JLO Beauty Serum, JLO Beauty Blockbuster kremu, JLO Beauty Fresh Take krema za područje oko očiju i JLO Beauty kremu za ten.

“Ukoliko želite, dodajte malo sjajila za usne. Stavljanje maskare je opcionalno”, kazala je te stavila velike naušnice. Na kraju je istaknula “baby hair”, odnosno male dlake koje rastu oko linije kose.

U komentarima je dobila mnogo pohvala na račun svog izgleda, ali je bilo i onih koji su je podsjetili da bi trebala biti iskrenija.

“Zaboravila si spomenuti da inače koristiš proizvode koji koštaju hiljadu dolara te da ideš na laserske pilinge i slično”, naveo je jedan korisnik Instagrama.

Žene.ba