Kako Victoria Beckham provodi svoje jutro?

Bivša pjevačica, a danas uspješna modna dizajnerica, Victoria Beckham mora dobro isplanirati svoje dane kako bi uspješno balansirala između brzorastućeg brenda i svoje šesteročlane obitelji

“Nikad mi ništa nije prirodno išlo od ruke. Sve sam na kraju uspjela jer sam vjerovala da će naporan rad biti dovoljan, uz njega možete postići jako puno,” rekla je jednom Victoria Beckham i čini se da za nju to doista vrijedi. Uspješno balansira između sada već poprilično velikog brenda i obitelji s kojom voli provoditi puno vremena, no to je sve rezultat dobre organizacije i kvalitetne komunikacije sa svojim timom.

Victoria zato jutro na poslu provodi u razgovoru sa svojim timom. Vrlo joj je važno da se svi osjećaju ugodno i zadovoljno, a jednom je prilikom čak priznala da je svakom članu tima nabavila vlastiti kristal koji uvijek imaju sa sobom kako bi ih stalno pratila dobra energije. Prvi sat u njihovom je danu posvećen zajedničkom razgovoru u kojem sudjeluje svih 80 članova tima, a tada razgovaraju o tekućim i budućim projektima, ali i analiziraju prethodne i što je njima bilo dobro, a što je moglo biti i bolje.

Ta komunikacija i kvalitetno slušanje ideja, ali i zahtjeva svog tima, ključ je uspjeha njenog brenda koji je doista iz sezone u sezonu sve bolji, ali i sve uspješniji.

Elle.hr