Kim Kardashian osvanula na naslovnici Voguea i otkrila da postaje odvjetnica

Starleta Kim Kardashian zvijezda je majskog izdanja američkog Voguea i to je njena prva samostalna naslovnica za “modnu bibliju”.

Kardashianka je sretnu vijest podijelila na svojem Instagramu gdje je otkrila da je to ostvarenje njenih snova.

View this post on Instagram

I’ve dreamed of this moment for so long, many said it would never come. Words cannot begin to express how much of an honor it is to have my first solo US cover of @VogueMagazine. I remember as a little girl flipping through my mom’s subscription each month and dreaming of one day gracing the cover of this iconic magazine. Thank you to the incredible Anna Wintour for your support as always, it means the world to me. @Tonnegood, @Mikaeljansson and the glam team were an absolute dream to work with. I’m so incredibly grateful to writer @Jonathanvanmeter for illustrating a glimpse into my life in a way that I don’t think has ever been done –  from juggling family, my businesses and pursuing a law degree with such care and seriousness. Special thank you to my husband Kanye for speaking into existence that one day I would grace the cover of Vogue when everyone told me to be “more realistic.” #dreamsdocometrue #speakitintoexistence #voguemagazine Photographer: Mikael Jansson @mikaeljansson Stylist: Tonne Goodman @tonnegood Makeup: Hannah Murray @hannah_murray1 Hair headpieces: Shay Ashual @shayashual Cover Look: Chanel top @chanelofficial; Irene Neuwirth necklace @ireneneuwirth. Vogue Team @sergiokletnoy & @jilldemling

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

“Dugo sam sanjala o ovom trenutku iako su mnogi govorili da nikada neće doći. Ne mogu riječima opisati kolika mi je bila čast snimiti svoju prvu samostalnu naslovnicu za američki Vogue”, napisala je Kim uz fotografiju naslovnice na kojoj je mokra i nosi prozirnu mrežastu smeđu majicu. U galeriji je podijelila i fotke iz editorijala od kojih joj na jednoj društvo čini njeno troje djece.

A puno više pažnje javnosti od same naslovnice privukla je informacija koju je otkrila u intervjuu. Naime, Kim već neko vrijeme u tajnosti stažira u jednoj odvjetničkoj tvrtki u San Franciscu i planira polagati pravni ispit 2022. kako bi postala odvjetnica. Da, dobro ste pročitali, starleta je odlučila krenuti stopama svoje pokojnog oca Roberta Kardashiana koji se proslavio se kao odvjetnik O.J. Simpsona.

Kim je otkrila i da je tu odluku donijela kada je u maju prošle godine uspjela utjecati na pravni sustav i osloboditi iz zatvora 63-godišnju Alice Marie Johnson koja je  nepravedno osuđena na doživotni zatvor zbog svoje prvog prekršaja.

Ne, Kim nije upisana na pravnom fakultetu. Ona trenutno odrađuje četverogodišnji pripravnički staž u odvjetničkom društvu u San Franciscu, što je u Kaliforniji leagalan način da neko postane odvjetnik i ode u odvjetnički ured bez prisustva na pravnom fakultetu.

“Shvatila sam da bi mogla napraviti puno više toga kada bih imala potrebno znanje”, objasnila je Kardashianka svoju odluku.

Očekivano, vijest o budućoj odvjetnici Kim odjeknula je na društvenim mrežama gdje je dobila puno komentara podrške svojih obožavatelja.

Index.hr