Kimono u 15 divnih modela za proljetnu sezonu

Spoj boemske prozražnosti i istočnjačke romantike kimono je pretvorio u jedan od omiljenih proljetnih i ljetnih komada. Svake godine u različitim dužinama, bojama i uzorcima, ogrtač inspiriran estetikom i izgledom tradicionalne japanske haljine vraća se u naše ormare kao najlaganiji izbor unutar svake kolekcije proljetnih i ljetnih jakna.

RASKOŠAN KIMONO ZA PROLJETNU SEZONU

Od laganih materijala, obojen neutralnim ili pastelnim tonovima i nerijetko ukrašen motivima flore i faune, kimono uljepšava svaku proljetnu i ljetnu kombinaciju. Jednostavan za kombiniranje unutar proljetnog i ljetnog ormara, kimono nosi ulogu komada koji će s jednakom lakoćom i elegancijom zaogrnuti svaku kombinaciju. Od jednostavnog spoja kimona i omiljenih proljetnih basic komada, bijelog T-shirt i svijetloplavih traperica do spoja raskošnih modela zagasitih boja ukrašenih čipkom, perlama i cvjetnim motivima i elegantnih proljetnih klasika, kimono ležernim kombinacijama donosi boemski šarm i razigranost uzoraka dok i najjednostavnijem večernjem looku daje sloj mistične elegacije i suptilnog seksipila.

Neke od najraskošnjih i najdivnijih modela za novu sezonu pronašli smo u Anthropologie kolekciji. Uvijek inspirirani boemskih stilom i uvijek s dozom elegancije i ženstvenosti, Anthropologie kolekcije oličenje su duha i karaktera proljetne i ljetne sezone, a kao jedna od zvijezda kolekcije i ovog su se proljeće istaknula kimona.

Journal.hr