Kineski horoskop: Što nam donosi “sretna” godina zemljane svinje?

Nova kineska godina počinje 5. veljače i završava 24. siječnja, a bit će to, prema kineskom horoskopu, godina zemljane svinje. Dobra je to vijest jer zemljana svinja povezuje se s napretkom, boljim financijama, srećom i dobrim mogućnostima za uspjeh.

Svinja je dvanaesti, posljednji znak kineskog horoskopa, a 2019. označit će kraj velikog ciklusa što znači da će ova godina biti pravo vrijeme za završetak starih projekata i pravljenje planova za budućnost. Prema kineskom horoskopu, 2019. godina bit će ispunjena srećom, ljubavlju i optimizmom za sve znakove horoskopa, a uspjeh će se osjetiti u svim područjima života.

Godina zemljane svinje idealno je vrijeme za okončanje svih odnosa, ljubavnih i prijateljskih, koji troše vašu energiju i ispunjavaju vas negativnošću. Okružite se pozitivnim ljudima koji su lojalni, veseli i koji se raduju vašim uspjesima. Također budite što aktivniji i iskoristite sve mogućnosti koje vam budu pružene.

Godina zemljane svinje donosi izbalansiranu energiju, pa se preporučuje da nosite više crveno-bijelih modnih kombinacija te da uklopite ove boje u svoj životni i radni prostor. Crvena boja simbol je vatrenog elementa koji predstavlja ljubav, sreću i optimizam, dok bijela simbolizira mir, harmoniju, čistoću i slobodu. Ipak, izbjegavajte nošenje crvenog novčanika jer kineski horoskop kaže da je vrlo velika vjerojatnost da će se novčanik u crvenoj boji najbrže isprazniti.

Kao što je to običaj u kineskoj tradiciji, umjerenost je od vrlo velikog značaja, pa se u godini zemljane svinje naročito ne preporučuje pretjerivanje u konzumaciji hrane. Svakoga dana barem malo budite fizički aktivni i bavite se bilo kojim sportom jer su kreativnost i treniranje vrlo važni za očuvanje psihičkog i fizičkog zdravlja. Godina zemljane svinje će biti posebno pogodna za osobe rođene 1923., 1935., 1947., 1959., 1971., 1983., 1995. i 2007. godine.

Godina zemljane svinje je idealno vrijeme za okončanje svih odnosa, ljubavnih i prijateljskih, koji troše vašu energiju

Osobe rođene u znaku svinje pune su pozitivnih vrlina kao što su ljubaznost, osjećajnost, radišnost te imaju veliko srce. Uvijek će rado pomoći drugima, ali oni sami uglavnom ne vole tražiti tuđu pomoć. Vole dobro živjeti i uživati u svim blagodatima života, a njihova okolina cijeni tu njihovu karakteristiku znanja kako treba živjeti. Pripadnici horoskopskog znaka svinje krajnje su iskreni prema drugima, a iskrenost očekuju i zauzvrat. Vole uživati u privatnosti svog doma koji će za njih biti savršen ako u njemu vladaju mir, dogovoreni red i disciplina.

Kineski horoskopski znak svinje ima pet elemenata: zemljana svinja (osobe rođene 1959. i 2015.), vatrena svinja (osobe rođene 1947. i 2007.), metalna svinja (osobe rođene 1911. i 1971.), vodena svinja (osobe rođene 1923. i 1983.) i drvena svinja (osobe rođene 1935. i 1995. godine).

Zadovoljna.hr