Lepa Brena o Aleksandri Prijović: Nama ženama se ništa ne prašta

Regionalna muzička zvijezda Lepa Brena osvrnula se na veliki uspjeh Aleksandre Prijović poručivši da je veoma ponosna na nju.

Ipak, bolje od svih zna šta je sve trebalo da se desi pa da pjevačica dođe do ovako velike popularnosti, Arena, grandioznih koncerata.

“Znam koliko je samo puta dolazila kod mene kući na ručak i nakon toga bi se šćućurila na krevetu u dnevnom boravku, a ja bih je pokrila ćebetom dok ona spava. Ta njena priča je mene vratila u ono vrijeme koliko sam ja radila i koliko je to teško i naporno. Njen trud i želja da uradi sve savršeno i kako treba su zaista za svaku priču, a onda Filipov trud i rad kao producenta. Možda sam ja jedina osoba koja razumije kroz kakav je ona trnovit put prošla”, kazala je Brena u emisiji “Blic dan”.

Dodala je da je dosta pričala i sa Aleksandrinom majkom.

“Pričale su mi o njenom životu i kakav je sve trnovit put prošla, a ja sam se emotivno vezala za cijelu tu njihovu priču. Nama ženama se ništa ne prašta i naš put je trnovit. Sretna sam što je uspjela. Majke kada udaju kćerke one plaču iz dva razloga, prvi je zato što je ona zaljubljena i našla je nekoga koga voli, a drugi je jer majka zna kroz šta sve treba da prođe njena kćerka i kakav je život. Da treba da prođe kroz brak, razumijevanje, rađanje djece, uspone i padove… Važno je da svaki roditelj kaže svom zetu da mora da čuva i pazi njihovu kćerku, jer svaka žena je lavica koja može puno da voli, ali može da bude i opasna. Kažu – ne diraj lava dok spava, a ja ću reći – ne diraj lavicu, dok ne digne glavicu”, poručila je Brena.