Ljetne frizure nikada nisu bile jednostavnije i izgledale bolje

Topli ljetni dani oduvijek krasi ležerni karakter koji unosi jednostavnost i bezbrižnost u našu svakodnevicu. Od prozračnih i opuštenih silueta unutar ormara do laganih make up proizvoda koji donose tek nježni premaz boje i zaštitni faktor, ljetni mjeseci još jednom će proći u znaku onih najjednostavnijih, ali još uvijek vrlo efektnih kombinacija i beauty lookova. Uz male ljetne haljine i prozračne koraljne ili ružičaste ruževe za usne, topli ljetni dani jednostavnost će unijeti i u svijetu frizura. Iako će vam za svaku od njih trebati tek nekoliko minuta, jednostavne ljetne frizure ove sezone će izgledati bolje no ikad.

Good hair >

A post shared by AMBER FILLERUP CLARK (@amberfillerup) on

Od ljetnih klasika do novih trendi frizura za koje će vam trebati tek nekoliko detalja za kosu koje zasigurno već imate. Kao ultimativna ljetna frizura i ove su se godine istaknuli blagi valovi koje ćemo nositi u njihovom najprirodnijem izdanju koje će u našoj kosi stvoriti slana morska voda, najraskošnijem izdanju za koje će nam trebati tek malo spreja za teksturu i volumen, ali i u najglamuroznijoj varijanti s pramenovima začešljanim unatrag i s dodatkom malo gela koji će joj donijeti trendi wet look. Igra pramenova stvorit će zanimljive poluskupljene ili polupodignute frizure koje ćemo nositi tijekom najtoplijih ljetnih dana kada ćemo istovremeno poželjeti nositi raspuštene uvojke i maknuti kosu s lica. Osim igre pramenova, jednostavne i efektne ljetne frizure vraćaju nas i igri pletenica za onaj savršeni boemski look koji tako dobro pristaje romantičnim i prozračnim ljetnim odjevnih favoritima.

Jednostavne ljetne frizure u našoj će kosi stvoriti i nekoliko nanizanih ukosnica ili svilena marama za kosu, detalj čiju su čar već otkrile sve trendseterice. Baš poput trendi detalja, pastelni tonovi koje u plavu kosu unose privremene boje za kosu ili preljevi za kosu istaknuli su se kao omiljeni trik koji donosi efektan i vrlo mladenački look, dok će jednostavna niska punđa biti savršeni izbor za sve ljubitelje ležerne elegancije.

Odlične ideje za sve jednostavne i efektne frizure koje donosi ljeto pronađite u nastavku.

ULTIMATIVNA LJETNA FRIZURA: BLAGI VALOVI

I have a thing with sleeves

A post shared by Débora Rosa (@deborabrosa) on

PLETENICE NA HILJADU NAČINA

So many exciting projects coming up in the new year and I can’t wait! Travelling back and forth every 10 days or so from Montreal to New York these past 3 months was definitely challenging, but mostly rewarding. It got me to realize that I love living my life in two separate cities and that I can call them both home. I’ve worked with so many incredible people and met a ton of inspiring beings. This shoot is from a recent one with @moroccanoil and @sephora ? and I still feel so lucky to this day to be able to work with such amazing companies. Plus, I get to photograph and work with some of my favorite people in the universe @isajunge and @_emmaco_ … I could not be more grateful ☺️ #livethelittlethings #livethelifeyoulove #livethelifeyouwant #livethelifeyouchoose #exploretocreate #createtoexplore #challengeyourself #getinspired #thatsdarling #darlingweekend #darlingmovement #bedifferent #daretobedifferent #daretobeyou #moroccanoil #sephora #hairshoot #hairstyles #hairstylist #hairstyle #haircolor #ombrehair

A post shared by CHLOÉ (CRANE) LEROUX (@chloecleroux) on

JEDNOSTAVNA I ELEGANTNA NISKA PUNĐA

UKOSNICE – DETALJ ZA EFEKTAN IZGLED I POVRATAK U DJETINJSTVO

FRIZURA OD NEKOLIKO PRAMENOVA

OMILJENI TRIK TRENDSETERICA – MARAMA U KOSI

Wrapped ➰ #travelintoteme

A post shared by Débora Rosa (@deborabrosa) on

ROMANTIKA PASTELNIH TONOVA

Journal.hr