London u cvijeću: Instagram galerija cvjetnih instalacija poziva u britansku prijestolnicu

@prettycitylondon

Razloga za posjetiti London uvijek ima – od kafića, preko marketa, do specifičnih britanskih rituala koje bi trebalo iskusiti. No britanska prijestolnica posebno je lijepa upravo sada s početkom Chelsea Flower Showa, prestižne kraljevske cvjetne izložbe koja je svoj utjecaj proširila na cijeli grad.

CHELSEA FLOWER SHOW 2019.

Chelsea Flower Show održava se od davne 1912. godine u organizaciji Kraljevskog hortikulturnog društva, a osim inovativnog službenog dijela podložnog ocjenjivanju i vrta koji je ove godine uredila Kate Middleton, brojni vlasnici lokala diljem Londona osmislili su svoje ulaze u skladu s velikom manifestacijom kako bi cijeli grad disao u jednolikom ritmu.

@bei.bei.wei

Od Covent Gardena do četvrti Mayfair, pročelja proživljavaju renesansu u obliku cvjetnih instalacija koje izranjaju iz svakog kutka. Restorani, privatni klubovi, robne kuće, draguljarnice, cvjećarnice – svi sudjeluju u ovoj cvjetnoj rapsodiji. Neka su mjesta već kultna po pitanju transformacije i obavezne su točke u obilasku grada, s promatračima koji jedva čekaju da ispred njih “okinu” koju dobru fotku za društvene mreže.

@siobhaise

INSTAGRAM GALERIJA

Odličan moment za promociju pronašli su razni brendovi koji sudjeluju u cvjetnoj priči istovremeno skrećući pozornost na svoje proizvode pa su tako zauzeli punktove diljem grada.

Brojni posjetitelji i slučajni prolaznici dijele svoje fotografije na Instagramu pa smo odabrali nekoliko najljepših koje dijelimo s vama. Da nam se pruži prilika teško bi bilo odoljeti putovanju u London upravo sada!

@arinainlondonland
@arinainlondonland
@lizzywalkom
@kikimcdonough
@meanderingmacaron
@josieldn

@ticija

Journal.hr