Meryl Streep, Ariana Grande i Nicole Kidman će zajedno glumiti u novom filmu

Otkriveni su glumci za predstojeću Broadway-adaptaciju mjuzikla “The Prom”, koja će biti kreirana od strane Ryana Murphyja, i čini se kako nam se sprema prava streaming poslastica. Novi mjuzikl na Netflixu će imati legendarnu ekipu koja će se sastojati od glumačke snage Meryl Streep, vokalne palete superzvijezde Ariane Grande i fantastične Nicole Kidman.

Šta je “The Prom”?

U aprilu je Murphy – najpoznatiji kao čovjek koji stoji iza AHS-a i franšize American Crime Story, uključujući The People vs OJ Simpson i The Assassination of Gianni Versace – otkrio da radi na adaptaciji mjuzikla “The Prom”.

Objavljujući vijest na pozornici odmah nakon predstavljanja predstave u New Yorku, Murphy, koji je potpisao veliki ugovor za produkciju i izravan streaming serije na Netflixu, rekao je da želi iskoristiti priču kako bi pokazao “zabavu koja je optimistična i uzbudljiva te ukazao na prava LGBTQ zajednice”, izvještava Hollywood Reporteru.

Prema izvješćima, glumci su ‘brzo rekli da, nakon što su vidjeli Tonyjev nominirani mjuzikl s temama inkluzije i tolerancije’.

Elle.hr