Najpopularniji drogerijski proizvodi u celebrity svijetu

Uz nove formule koje jednostavne sastojke spajaju s inovativnim tehnologijama i nove nijanse make up proizvoda koje krase poznate puderaste i kremaste teksture, beauty svijet je iz godine u godinu, iz sezone u sezonu, sve raskošniji i raznovrsniji, a tome uvelike doprinose i popularni drogerijski brendovi. Bitno pristupačniji od prestižnih beauty kuće, ali istovremeno jednako kreativni i kvalitetni, beauty proizvodi s potpisom brendova pristupačnih širokoj publici drogerije su istaknuli kao sve popularnije beauty destinacije.

Iako se njihova pakiranja nerijetko razlikuju, odavno smo naučili da knjigu ne treba suditi prema koricama, a drogerijski proizvode svake sezone to iznova i potvrđuju što su otkrile u hollywoodske zvijezde koje su neke od svojih beauty favorita pronašle upravo na policama popularnih drogerija.

I CELEBRITY ZVIJEZDE VOLE DROGERIJE

Celebrity zvijezdama bez sumnje su dostupni baš svi beauty proizvode koje mogu poželjeti zbog čega su njihove svakodnevne beauty rutine promišljene do posljednjeg detalja, rezultati impresivni, a beauty lookovi uvijek efektni. Svoj besprijekoran izgled hollywoodske zvijezde kako odličnom timu, tako i najboljim proizvodima među kojima su istaknule i nekoliko drogerijskih beauty favorita koji će svoje mjesto lako pronaći i unutar naše svakodnevne beauty rutine, a svaki od njih možete pronaći u najbližoj drogeriji.

DROGERIJSKI PROIZVODI KOJE OBOŽAVAJU HOLLYWOODSKE ZVIJEZDE

Koji drogerijski proizvodu su prema mišljenju poznatih hollywoodskih glumica, pjevačica i zvijezda zapravo vrijedi pažnje? Meghan Markle davno je istaknula da kožu tijela njeguje Nivea losionom, glumica Zosia Mamet skupocjene proizvode za čišćenje lica zamijenila je Cetaphil Gentle Skin Cleanserom, dok bivša Victorijina anđelica Adriana Lima nerijetko umjesto teških pudera bira Maybelline Dream Fresh BB kremu. Od make up favorita do nekoliko klasika za njegu kože, u nastavku donosimo drogerijske beauty proizvode koje obožavaju i u celebrity svijetu.

 

 

Maybelline BB Dream Fresh

Maybelline Great Lash Mascara

Sally Hansen Airbrush Legs

Pixi Glow Tonic

St. Ives Blemish Control Apricot Scrub

Cetaphil Gentle Skin Cleanser

Nivea Skin Firming Hydration Lotion

Eucerin Aquaphor

Palmer’s Cocoa Butter Formula

Journal.hr