Najudobnije ljetne sandale sa potpeticom

“Stuck in traffic” ☝?? — tag that friend

A post shared by Camille Charriere (@camillecharriere) on

Uz odjevne komade koji su donijeli onaj neodoljivi spoj prozračnih silueta, laganih materijala i vedrih ili pastelnih boja, ljetne kolekcije istaknule su i bezbroj neodoljivih ljetne modela i trendova iz svijeta cipela. Od platnenih tenisica kao najležernijeg i najudobnijeg izbora do trendi sandala i espadrila koje nećemo skidati s nogu ove sezone, ovog ljeta će baš svatko pronaći nekoliko savršenih modela za svoju garderobu. Ultimativni ljetni klasik zasigurno su sandale, a njihovo najpopularnije izdanje ovog ljeta spaja udobnost i eleganciju potpetice.

LJETNE SANDALE U KOJIMA ĆETE LAKO PROVESTI CIJELI DAN

Spoj ženstvenog izgleda, elegantne siluete i udobne potpetice stvorio je najpoželjnije modele ljetnih sandala u kojima ćemo provoditi dane. Jednostavni i šarmantni, novi modeli unose dozu udobnosti u svijet sandala s potpeticom zbog koje ćete u omiljenom paru lako provoditi užurbane ljetne dane na užarenom gradskom asfaltu, ali i duge, opuštene šetnje na godišnjem odmoru. Od najjednostavnijih trendi modela koje krasi tek nekoliko nježnih remenčića do modela ukrašenih kožnim i satenskim trakama koje se vežu oko gležnja i efektnim detaljima poput mašna i dragulja, sandale s udobnom potpeticom ovog će ljeta savršeno odgovoriti na izazov odabira savršenih cipela za baš svaku dnevnu i večernju kombinaciju. Uz raznolikost koju donose sami modeli ljetnih sandala s potpeticama, jednaku raskoš donose i nove it boje koje su ukrasile popularne modele i transformirale ih u savršeni ljetni modni dodatak.

U nastavku donosimo trideset i tri neodoljiva modela koji će svaku kombinaciju učiniti posebnom, a istovremeno biti dovoljni udobni da u njima provedete duge ljetne dane.

Uterque

Zara

Massimo Dutti

H&M

Mango

Guliver

ATP Atelier

Jimmy Choo

Valentino

Uterque

Gianvito Rossi

H&M

Uterque

Gianvito Rossi

Mango

Mango

Zara

Massimo Dutti

Guliver

By Far

Mansur Gavriel

Uterque

Massimo Dutti

Zara

Mango

Massimo Dutti

Zara

Alexandre Birman

Prada

H&M

Mango

Alexandre Birman

Zara

H&M

Uterque

Journal.hr