“Najusamljenije iskustvo”: 10 iskrenih priznanja slavnih žena o razvodu

I bogati i slavni plaču, naročito kada njihovu braku dođe kraj. Da je tako, otkrivaju priznanja slavnih žena koje su iskreno progovorile o tome kako su se osjećale kada su se razvele.

Nicole Kidman
Nakon razvoda postojali su trenuci kada bih pomislila ‘Ovo je najusamljeniji život koji postoji’. Ali desetljeće provedeno s Tomom (Cruiseom) bilo je fantastično. Svim ljudima koji su bili dio moga života želim dobro jer mi je jako važno živjeti u oprostu i ljubavi, priznala je Nicole časopisu Who 2012. godine.

Reese Witherspoon
Postoje stvari u mome životu s kojima se teško mirim, poput razvoda. Ponekad je vrlo teško shvatiti kako je moguće da se to dogodilo. Kriviti nekoga tako je lako. Nemam vremena za mržnju ili negativnost u svom životu. Za to nema mjesta. Kada napraviš krive izbore, moraš preuzeti odgovornost za ono što si napravio krivo u tome, priznala je Reese nakon razvoda od Ryana Philippea u intervjuu za časopis Parade 2008. godine.

Jennifer Lopez
Kada je moj brak završio, nije mi bilo lako oprostiti. To nije bilo ono čemu sam se nadala i bilo mi je lakše osjećati gnjev, razočaranje i ljutnju. Ali Marc (Anthony) je otac moje djece i to nikada neće nestati. I zato moram raditi na tome da stvari funkcioniraju kako treba. I to je, do sada, najteži posao koji radim, ispričala je Jennifer u intervjuu za časopis W 2016. godine.

Kaley Cuoco
Ne sramim se ničega što se dogodilo. Teško se zaljubim, a volim duboko, ali kada je gotovo, gotovo je. Ne bih to nazvala pogreškom, to je jednostavno nešto što mi se dogodilo i uzbuđena sam zbog toga što mi donosi budućnost. Moram reći da sam sada sretnija nego ikada prije, ispričala je Kaley u emisiji CBS This Morning 2016. godine.

Scarlett Johansson
Naravno da je razvod grozan. Mene je potpuno slomio. Potpuno te izbezumi. Osjećaš se jako usamljeno. Na neki način, razvod je najusamljenije iskustvo kroz koje u životu možeš proći, otkrila je Scarlett o razvodu od Ryana Reynoldsa u intervjuu za časopis Vogue 2012. godine.

Drew Barrymore
Našla sam se na vrlo mračnom i strašnom mjestu, a zatim sam dobila scenarij (‘Santa Clarita Diet’) i pomislila sam ‘Mislim da ovo nije pravo vrijeme za to’. Ironično, mislim da me to naučilo vrijednu životnu lekciju. Ponekad kada misliš da je nešto došlo u najgore vrijeme i da je nešto najgora ideja, to zapravo može postati nešto što te spasi i izvuče te i da ti novi fokus i osnaživanje, kazala je Drew za Sunday Today with Willie Geist u ožujku 2018. godine.

Kim Basinger
Razvod će djetetu teško pasti, kakav god bio. A naš je bio vrlo javan i gadan. Zato sam Ireland odgojila na vrlo nekonvencionalan način. Samo sam željela da bude slobodna. Ako je željela pozivati prijatelje u goste i pisati po zidovima, to je bilo u redu. Željela sam da njezino djetinjstvo bude puno ljubavi, svjetlosti, životinja i prijatelja, ispričala je Kim 2016. u intervjuu za The Edit by Net-A-Porter o tome kako je izgledao njezin razvod od Aleca Baldwina.

Eva Longoria Baston
To je bilo vrijeme kada sam vjerojatno dobila najviše komplimenata jer sam bila jako mršava. Nisam jela. Bila sam depresivna. Bila sam tužna. Moja dijeta bila je kava. Ljudi su stalno govorilo ‘Izgledaš fantastično. Razvod ti dobro stoji’. A ja sam mislila ‘Ne osjećam se dobro. Nemam energije’, priznala je Eva u emisiji Dr. Oz 2013. godine nakon što se razvela od Tonyja Parkera.

Pamela Anderson
Gledam svoje fotografije kada sam bila u toj groznoj vezi na kojima sam izgledala 20 godina starije. Znam da zvuči kao klišej, ali sreća ima puno veze s ljepotom. Mir, spokoj i izbjegavanje konstantnog osjećaja stresa jako su važni da se osjećamo lijepo i samopouzdano. I to ne ovisi o tome nosite li šminku ili ne. Sjećam se kako sam se tijekom snimanja gledala u ogledalo i mislila ‘Tko je ova osoba? Kako sam si dozvolila da završim ovako?’ iskrena je bila Pamela o svom razvodu od Ricka Salomona u intervjuu za časopis W 2016. godine.

Mariah Carey
Nikada nisam mislila da ću imati djecu s nekim i zatim se razvesti. Pomisliš ‘Baš si super to napravila. Ponovi svoju prošlost’, rekla je Mariah u interjvuu za Complex 2016. godine.

Zadovoljna.hr