Nakon skandala s davanjem mita, kći zvijezde ‘Pune kuće’ bijesna je na roditelje

Prije negoli je razotkriven veliki skandal oko davanja mita za upise na prestižne fakultete, u kojem su sudjelovali i njezini roditelji, glumica Lori Loughlin i modni dizajner Mossimo Giannulli, 19-godišnja Olivia Jade bila je uspješna YouTube vloggerica, a sada je, doslovce preko noći, ostala bez svega

Nakon što je upravo njezina majka, zvijezda serije ‘Puna kuća’, Lori Loughlin, optužena kao jedna od upletenih u veliki skandal koji je potresao Ameriku oko davanja mita za upis djece na prestižne fakultete, 19-godišnja Olivia Jade Giannulli ne krije koliko je bijesna na svoje roditelje.

Naime, zbog svega što se sada događa, ona je ostala bez sponzora, uključujući i Sephoru i TRESemme, ali i pratitelja na Instagramu i YouTubekanalu gdje je bila uspješna vloggerica, a mogla bi izgubiti i titulu influencerice. Ono što ponajviše zamjera roditeljima je to da su je zapravo oni ‘natjerali’ da se upiše na USC fakultet, iako se ona željela posvetiti svojoj karijeri influencerice, i tako joj ‘uništili život’.

‘Bella i Olivia jako teško proživljavaju cijelu ovu situaciju. Olivia je bijesna na roditelje jer im je od samog početka govorila da ne želi na fakultet, a oni su inzistirali. Uživala je u svojoj karijeri, no to očito nije bilo dovoljno’, rekao je izvor blizak 19-godišnjakinji, koja, kako se nije doznalo, čak nije ni sama ispunila svoju prijavnicu za fakultet.

View this post on Instagram

see ya 2018

A post shared by OLIVIA JADE (@oliviajade) on

Zbog svega što se dogodilo, ali i činjenice da je suddac i Lori Loughlin i njezinom suprugu Massimu Giannulliju dosudio po milion dolara jamčevine, supružnici su morali u prodaju staviti njihov luksuzni dom na Bel Airu.