Naušnice koje nosi Meghan Markle rasprodane u roku od 10 minuta

Cijeli je svijet gledao u svaki detalj od Meghan Markle kada je 19. maja princu Harryju izrekla ‘da’, stoga ne čudi da se svaka njezina sitnica rasproda brže nego ikad.

 

Svaki outfit od Meghan Markle se prati, a tako je bilo i na nedavnoj proslavi 70. rođendan Charlesa. Među šest hiljada uzvanika Meghan je u Buckinghamskoj palači zablistala u bijeloj haljini, ali prava je pomama nastala nakon što su žene oko svijeta na bivšoj glumici ugledale naušnice s potpisom dizajnerice nakita Vanesse Tugendhaft. Dijamantne naušnice od 18 karatnog zlata čija cijena iznosi 2945 dolara rasprodane su u rekordnom roku.

‘Bio je ludo, sve smo prodali u roku od 10 minuta. Odgovarajuća ogrlica i narukvice s istim motivom također su se rasprodali ubrzo, a sada imamo i veliki popis čekanja. Bilo je nevjerovatno!’, objasnila je Tugendhaft za magazin People.

Iako su njezine klijentice žene poput Madonne, Anne Hathaway i Kate Hudson, dizajnerica nakita kaže da se ništa ne može usporediti s pojavom Meghan Markle i onoga što je doživjela samo nakon njenog vjenčanja.

‘Mislim da je to bila najvažnija stvar u mojoj karijeri. Ima golem utjecaj na žene, one žele biti baš poput nje – jednostavne i elegantne”, kaže belgijska dizajnerica.

Gloria.hr