Otočići koje možete unajmiti za najbolji doživljaj odmora

Postoje mnogi otočići diljem svijeta dostupni za iznajmljivanje, koji pretvaraju odmor u ostvarenje svih snova o idealnim putovanjima. Mjesta za privatni odmor, posebno su popularna na tropskim destinacijama. Najpopularnija odredišta obično su u Karibima ili na Pacifiku blizu ekvatora zbog predvidljivo prekrasnog vremena. Bez obzira kamo idete, očekujete da ćete doživjeti intimni bijeg dok istražujete okolicu i atrakcije. Ako je avantura ono što vam je potrebno, postoje brojni izleti u prirodu za istraživanje. Ako ste više zainteresirani za miran odmor, iskoristite spa i meditativne opcije dostupne na svakoj destinaciji.

Istražite pet privatnih otoka za iznajmljivanje gdje će se odmor pretvoriti u najposebnije iskustvo za vas i vaše prijatelje (čim se obogatite).

EUSTATIA, DJEVIČANSKI OTOCI

Eustatia u Djevičanskim Otocima dokazuje da je upravo riječ o savršenom mjestu za odmor. Privatni otok poznat je po vodenim sportovima, ukusnim  jelima i prirodnim divljim vrstama.

NUKUTEPIPI, TAHITI

Otok je dio Sunset Luxury Villas, privatne zbirke destinacijskih utočišta koju vodi kustos Guy Laliberté, suosnivač Cirque du Soleil. Obilasci kopna i vode obiluju brojnim uzbudljivim aktivnostima kao što je ronjenje na dah, veslanje, izleti u lagunu, tenis, odbojka na pijesku, biciklizam, promatranje ptica, gledanje zvijezda i plivanje s dupinima.

GUANA, DJEVIČANSKI OTOCI

Otok Guana, historijsko privatno otočko odmaralište u srcu britanskih Djevičanskih otoka, također je prošlo sveobuhvatnu obnovu, uključujući proširenje Guaninog poznatog organskog voćnjaka i nadogradnju otočne infrastrukture, što je bitan dio svakog odredišta. Kao i na otoku Eustatia, ovdje je domaća kuhinja poštovana, a u turističkim brošurama o ovome mjestu čak možete peonaći pozive za sve goste otoka  da se pridruže kuharima u kuhinji.

COCO PRIVÉ, MALDIVI

Coco Privé je jedna od najtraženijih luksuznih destinacija. Obožavaju je  slavne osobe, bogataši i kraljevske obitelji. Ovdje je sve podređeno privatnosti – privatna plaža, glavna kuća za odmor i pet vila za goste koje plutaju usred Indijskog oceana na Maldivima. Nigdje drugdje na svijetu ne možete pronaći slično mjesto. Prilikom upoznavanja otoka na raspolaganju vam je apsolutno sve što poželite.

NECKER ISLAND, DJEVIČANSKI OTOCI

Sir Richard Branson polaže pravo na otok Necker, ali kao i većina njegovih drugih pothvata, želi da ga drugi ljudi iskuse sami. Ovo ekskluzivno privatno otočko odmaralište vrvi od zabava sve do studenog. Ovdje posjetitelji mogu rezervirati pojedinačne sobe dok doživljavaju otok kao da su posve sami.

Journal.hr