Ovog proljeća sve “IT” djevojke ošišale su se na bob

Baš poput početka nove godine, početak nove sezone je uvijek odlično vrijeme za promjene. Od nove garderobe, modnih trendova i it komada koji će osvježiti naš omiljene proljetne klasike i basic model do beauty trendova koji nas vraćaju prozračnim formula, nježnim pastelnim i vibrantnim jarkim bojama, proljeće se ističe kao savršeno vrijeme za transformaciju looka. Visoko na listi malih trikova uz pomoć kojih ćemo u trenu transformirati svoj look nalazi se nova frizura. Kao jedna od omiljenih promjena koja u samo nekoliko dobrih rezova donosi sasvim novi izgled, promjena frizure je potez za kojim će mnogi posegnuti na početku nove sezone.

Popularne it djevojke novu sezonu dočekale su spremne. Uz brojne modne novitete koji su osvježili njihov svakodnevni look i stvorili prve proljetne kombinacije, mnoge od njih odlučile su se i za efektnu promjenu frizure. Bob frizura i njezina nekoliko centimetara duža lob verzija još jednom su se istaknule kao najpopularniji odabir.

〰️

A post shared by Débora Rosa (@deborabrosa) on

Od Coco Chanel koja je odrezala svoje duge tamne uvojke i pokrenula trenda chic bob frizure, zvijezde crno-bijelog filma Louise Brooks koja je svoju prepoznatljivu kratku bob frizuru spojila s ravnim šiškama do itdjevojaka nove generacije i obožavateljica boba poput Alexe Chung, bob frizura desetljećima se ističe kao jedna od najsvestranijih i najefektnijih frizura koja pristaje baš svima. Iako dužina uvijek ostaje ista, prestižni frizeri svake sezone kreiraju novu bob frizuru koja u trenu postaju trend kojeg svi želimo isprobati.

Početak proljeća it djevojke odlučile su dočekati s novom bob frizurom. Među bezbroj različitih bob trendova, kao najpopularniji ove sezone istaknuli su se jednostavan sleek bob i bitno drugačiji bob u razigranom shaggy cut stilu. I dok su neke zadržale jednostavnost bob frizure, druge su ju začinile s nekoliko prošaranih pramenova ili s šarmantnim šiškama.

Ovog proljeća sve it djevojke, čini se, šišaju se na bob. Ako još uvijek tražite savršeno proljetno osvježenje, u nastavku donosimo najbolje bob frizure popularnih trendseterica s kojima ne možete pogriješiti.

Los Angeles, From feb’ 18

A post shared by Marta Cygan (@lifeofboheme) on

70’s Shag @createcultivate

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on

In case you were wondering yes she IS a WOMAN. And this IS a PLANT. ? @mejuri

A post shared by Arden Rose (@ardenrose) on

Leaving NYC with a little less hair than I arrived with ??‍♀️

A post shared by Lauren Conrad (@laurenconrad) on

Journal.hr