Pique se oglasio o odnosu sa Shakirom prvi put nakon raskida: ‘Cirkus’

Raskid Shakire i Gerard Pique-a je jedna od tema o kojima se i dalje najviše priča.

Pjevačica je o prekidu najviše govorila prije svega svojom muzikom. Pjesma s argentinskim producentom Bizarrapom, jasna je poruka bivšem i njegovoj sadašnjoj djevojci Clari Chia. Međutim, bivši reprezentativac Španije do sada nije govorio o raskidu sa Shakriom.

U razgovoru s Jordi Basteom na katalonskoj radio stanici “Rac1”, Španac se osvrnuo na sve što se dogodilo sa kolumbijskom pjevačicom.
“Ljudi ne znaju deset posto onoga što se zaista dogodilo”, rekao je Pique o njihom odnosu i ustvrdio da se stavovi javnosti zasnivaju na informacijama koje uglavnom nisu stvarne.
“Da sam dao značaj svemu što se govori o meni, bio bih zaključan u svom stanu ili bih se bacio sa šestog sprata. Jedini način da se izvučete živi iz svega ovoga je jednostavno ignorisati sve”, dodao je.
Nadalje, nogometaš je također izjavio da sada ne razmišlja ni o čemu drugom osim o odnosu sa svojom sadašnjom partnericom Clarom Chíom, svojim profesionalnim interesima i čuvanju privatnog života.
Na kraju je sve što se dogodilo nakon razlaza sa Shakirom opisao kao “cirkus”, iako kaže da je svjestan da je to dio njegovog života jer je javna ličnost.
(Zene.ba)