Poslovni, dnevni i večernji look: Siva boja se vraća na velika vrata ove jeseni

Jesen je vrijeme kada nam priroda servira nešto zagasitije nijanse u svojoj paleti boja. Takvu paletu prenosimo i u naš ormar, a nijansa koja obično zauzme tron u ormaru je klasična i svestrana siva.

Ovo je akromatski ton i predstavlja sve one nijanse koje možete zamisliti između crne i bijele. Pojam siva zona nam govori da imamo prostora za igru i improvizaciju, kako u životu tako i u modnom izražaju. Taj veliki raspon u nijansama čini da sivu nosimo s lakoćom jer se odlično upari sa svakom bojom i ukomponira u različite stilove.

Iako sivu povezujemo s nečim tmurnim i melanholičnim, ona zapravo može biti zabavna i upečatljiva.

Poslovni look

Sigurni smo da je siva čest izbor za vaše poslovne kombinacije zato što stvara sofisticiran i uglađen look. Za tu priliku možete birati klasično sivo odijelo upotpunjeno slojevima poput trendy balonera i stileto štikli, a želite li sivu učiniti manje ozbiljnom, predlažemo da istražite različite krojeve poput kratkog sakoa ili trodijelnog odijela s prslukom. Ovu klasičnu nijansu razbijte karo uzorkom u kojemu će se tek malo nazirati vibrantnije boje i ponijeti dašak ljeta u jesensko sivilo.

Dnevni look

Potpuno sive kombinacije odličan su izbor i za dnevne varijante zato što nam takve kombinacije u ovim hladnijim danima stvaraju posebno cozy ugođaj. Jednostavne hlače i topli kašmirski džemper su moćna i bezvremenska kombinacija za svaku priliku, a možete ju začiniti s više različitih nijansi sive ili statement modnim dodatcima. Želite li nešto odvažnije i manje klasično, uskočite u all denim look u sivim tonovima.

Večernji look

Siva nijansa, koliko god ležerna i klasična bila, itekako dobro može ispratiti i glamurozna večernja događanja. Biznis look s blejzerom transformaciju će doživjeti u obliku mini haljine i uz dodatak visokih potpetica, a metalik sivi materijal će dati wow efekt uz koji ste spremni za party.

(Žene.ba)