Preminula Anna Shay, zvijezda Netflixove reality serije Bling Empire

Anna Shay, zvijezda Netflixove reality serije Bling Empire, umrla je nakon moždanog udara, potvrdila je njezina porodica u izjavi za CNN. Imala je 62 godine.

“Tužna nam je objava da je Anna Shay, majka, baka puna ljubavi, karizmatična zvijezda i naša najsjajnija zraka sunca, preminula. Anna nas je naučila mnogim životnim lekcijama o tome kako ne shvaćati život previše ozbiljno i kako uživati ​​u finijim stvarima. Njezin utjecaj na naše živote zauvijek će nam nedostajati, ali nikada ga nećemo zaboraviti”, stoji u saopćenju.

Shay se u Bling Empireu prvi put pojavila 2021., kada je reality show premijerno prikazan, a pojavljivala se i tokom druge i treće sezone. Bling Empire pratio je živote bogate azijske i azijsko-američke elite Los Angelesa, a u showu su uz Shay glumili Christine Chiu, Kim Lee, Kane Lim, Kevin Kreider i Kelly Mi Li, prenosi Index.

Kreider je u ponedjeljak nakon vijesti odao počast Shay na svojoj Instagram stranici: “Nikada ne znate kada će biti vaš posljednji pozdrav. Jako je neočekivano i želio bih da sam, kad sam te posljednji put vidio za ručkom, odvojio trenutak da pomirišem ruže i imam posljednju avanturu s tobom.”

Shayin životni stil i bogatstvo, zajedno s njezinom povremeno sramežljivom prirodom, prikazani su u reality serijama, ali ona je prije pojavljivanja u showu vodila uglavnom privatni život. U intervjuu za Town & Country 2021. rekla je da je “što god da je u seriji” takva i ona te da se pridružila glumačkoj ekipi Bling Empirea jer je trebala učiniti nešto za sebe nakon što je prethodnih nekoliko godina provela njegujući sina Kennyja Kempa.

Shay je provela prvih osam godina svog života u Tokiju sa svojom obitelji prije nego što su se preselili u Los Angeles. Njezin otac Edward Shay bio je osnivač globalne obrambene kompanije Pacific Architects and Engineers. Dok je njezin otac bio Amerikanac, Shayina majka Ai Oizumi Shay bila je dijelom Japanka, a dijelom Ruskinja.

Žene.ba