Pripijeno traper izdanje Kim Kardashian lansirat će vas u rane 2000-te

Posljednjih nekoliko sezona svjedočimo velikom povratku gotovo svih modnih trendova iz devedesetih i mnogih koji su se nosili u osamdesetim godinama prošlog stoljeća, dok su oni s početka novog milenija još uvijek na crnoj listi.

No ako ih iko može ponovno učiniti poželjnima, to je definitivno Kim Kardashian koja je u svojem posljednjem izlasku nosila upravo izdanje koje će vas odmah lansirati u rane 2000-te.

Kardashianka je snimljena s mužem Kanyeom Westom pred jednim poznatim restoranom u Malibuu, a nosila je minijaturni topić od trapera i asimetrične traperice u prelijevajućim nijansama plave. Oba komada bila su toliko uska da su izgledali kao da će se na njoj raspuknuti, što je dodatno naglasilo njene slavne obline.

Traper na traper je look koji se već nekoliko sezona ponovno provlači kroz modu, ali se uglavnom radi o spoju jeans jakne i traperica, dok komade poput njenog topića nismo vidjeli još od ere Britney Spears.

No kako smo već spomenuli, Kim je do sada već nebrojeno puta dokazala da može vratiti u modu sve što poželi (čak i biciklističke hlače), pa uskoro slobodno možete očekivati veliki modni povratak ranih 2000-ih.

Index.hr