Pronašli smo savršenu bijelu haljinu za svaki oblik tijela

Kako se ljeti ipak radije odlučujemo za nešto svjetlije boje i nijanse, ima li što idealnije od male bijele haljine?

Zbog svoje neutralnosti možete je kombinirati s apsolutno svim bojama i uzorcima, a lijepo pristaje i svakoj boji kose. Međutim, ono na što biste trebale pripaziti pri odabiru bijele haljine jest njezin kroj. Ovisno o tome podsjeća li vaša silueta na pješčani sat, krušku, jabuku ili ste pak atletske građe, primijenite ove savjete kako bi vam ovaj bezvremenski odjevni komad što bolje pristajao.

1. Silueta pješčanog sata

Ako ste sretnica i građeni ste poput pješčanog sata, imate zbilja bogat izbor i rijetko što vam neće pristajati. Ipak, ako odaberete haljinu koja je uža na gornjem dijelu, a suptilno se širi od struka na dolje, najbolje ćete istaknuti svoju savršenu figuru.

#ootd deets ? Dress @houseofcb Shoes @tonybianco Purse @salar_milano

A post shared by D E S I • P E R K I N S (@desiperkins) on

2. Silueta kruške

Ako su vam ramena uža od bokova, idealan odabir za vas je haljina s V izrezom koja naglašava gornji dio, a lagano pada preko vaših bokova i nogu kako bi stvorila dojam u potpunosti skladne građe.

3. Silueta jabuke

Ono što želite istaknuti je najuži dio na vašem tijelu, a to je struk. Zato odaberite strukiranu haljinu koja je opuštenog kroja i u gornjem i donjem dijelu.

4. Atletska silueta

Ako ste vitki i nemate naglašene obline, najbolji odabir za vas je kraća haljina ravnog kroja koja će istaknuti vaše duge noge i fit figuru.

Index.hr