Romantične haljine u kojima ćemo dočekati ljeto

Prozračne haljine oduvijek su omiljeni ljetni izbor. Tijekom cijele sezone, ljetne haljine svojom su raznolikošću i udobnošću osvajale brojne ormare. Unutar jednostavnih dnevnih i večernjih kombinacija, haljina je još jednom odigrala ulogu savršenog outfita u jednom komadu. Sezona na čijem se zalasku nalazimo u svijet ljetnih haljina je donijela brojne nove trendove. Uz pomoć raskošnih cvjetnih uzoraka i izvezenih floralnih motiva te nezaobilaznih volana, ljeto je naglasilo njihov romantičan karakter.

ROMANTIČNE HALJINE: SAVRŠENI IZBOR ZA POSLJEDNJE LJETNE TJEDNE
Iako smo ih obožavali tijekom cijele sezonu, najromantičnije haljine stvorene su za posljednje ljetne tjedne. Osim modela koji se već nalaze unutar naših ormara, popularni high street brendovi su kao posljednje dijelove svojih ljetnih kolekcija istaknuli upravo prozračne i romantične haljine. Najljepše modele ukrasila je raskošna čipka, cvjetni uzorci i pastelne boje. Wrap silueta još uvijek se ističe na brojnim modelima, baš kao i maxi silueta s boemskim prizvukom. Novi modeli koji će nas polako uvesti u novu sezonu na mini haljine su dodali 3/4 rukave i spojili ih s čizmama kako bi stvorili savršen outfit za prijelazno razdoblje.

Najljepše romantične modele ljetnih haljina koje će obilježiti kraj ljeta unutar naših ormara za vas smo izdvojili u nastavku.

Journal.hr