Severina izgleda zadivljujuće na novim fotografijama

Severina je objavila nove fotografije iz Slovenije na kojima izgleda zadivljujuće, a neke fanove začudio je jedan detalj.

Pozirala je u kratkoj majici, kožnim hlačama i otvorenim štiklama. No, nekima nije bilo jasno zašto je odabrala pomalo čudno mjesto za fotografisanje.

“Draga Seve, zar baš u muški WC?”, upitala je jedna korisnica spomenute društvene mreže.

“Zalutala u muški WC”, dodala je druga.

“A jesi izabrala gdje ćeš se slikati. Show s tobom”, također je jedan od komentara.

Popularna hrvatska pjevačica je održala koncert u gradu Medvode te je također objavila djelić atmosfere s nastupa. Mnogi pratitelji su je u komentarima pitali hoće li danas objaviti novi album, s obzirom na to da je ranije izjavila da će on ugledati svjetlost dana na prvi dan proljeđa. Međutim, još uvijek se nije oglasila.

Hrvatski mediji su nedavno objavili da ona trenutno uživa u novoj ljubavnoj vezi s arhitektom Mirom Mesihovićem. Međutim, on je ovo negirao.

“Severina je sigurno jedna od najznačajnijih osoba u regiji. Jedna je od najzgodnijih žena od Vardara do Triglava, no, nažalost, nismo ni u kakvoj vezi, osim što dijelimo prijatelja Filipa Miletića, njezinog producenta. I još nešto, odlično smo se proveli u Mintu u društvu s desetak drugih prijatelja”, rekao je za Jutarnji.hr.

Žene.ba