Sofia Vergara o rastavi i godini iza sebe: ‘Ne mogu se žaliti. Bilo mi je super’

Popularna glumica trenutno prolazi kroz proces rastave braka, no čini se da inače mnogima mučan proces njoj ne pada toliko teško. O svojem odnosu s bivšim suprugom ne govori puno, a čini se i da je zadržala svoj optimistični pogled na svijet

Atraktivna glumica prije nekog je vremena objavila vijest o rastavi braka, čime je potvrdila kraća šuškanja javnosti. ‘Kobna sedma’ presudila je i braku Sofije Vergare i Joea Manganiella, a teške trenutke nakon objave vijesti glumica je provela na odmoru u Italiji. U intervjuu za ET Vergara se osvrnula na izazove koje joj je donijela 2023. godina, a na pitanje što očekuje od budućnosti šaljivo je odgovorila: ‘Pedesete!’

Vijest o rastavi braka s atraktivnim glumcem objavljena je u julu, a glumica je ljetni period odlučila iskoristiti da pratiteljima na društvenim mrežama pruži uvid u svoje ljetovanje. Osim ženstvene figure kojom se izuzetno ponosi, glumica je pokazala kako uživa u ljetnim radostima. Mnogi su mišljenja da je to radila kako bi pokazala da ju razvod uopće ne pogađa, no drugi tvrde upravo suprotno.

‘Bilo je vrlo zanimljivo, znaš. Bila je to zanimljiva godina za mene. Puno promjena, puno dobrih stvari i ludosti i loših stvari se događaju, ali događaju se i dobre stvari. Znate, to život čini tako zabavnim i zanimljivim’, komentirala je Vergara godinu iza sebe.

I baš kao da nije prošla veliku odluku o razvodu braka, zaključila je optimistično: ‘Ne mogu se žaliti. Bilo mi je super, super. Uvijek ima vremena za još dobrih stvari.’

Sofia Vergara i ove se godine priključila ostatku žirija popularne emisije ‘America’s Got Talent’, a čekaju ju i poslovni izazovi vezani uz njezin brend ‘toty’ kojem je posvećena.

I dok se još ne zna je li kolumbijska zvijezda krenula dalje i na ljubavnom planu, nedavno je otkriveno da njezin uskoro bivši suprug ponovno ljubi!

Niti dva mjeseca otkako je podnio papire za razvod, 46-godišnji glumac navodno je utjehu pronašao u 13 godina mlađoj glumici i voditeljici Caitlin O’Connor. Među njima je zaiskrilo na zabavi koju je organizirao HBO, a nakon toga su nastavili s druženjima pa su tako nedavno i snimljeni prilikom izlaska iz teretane u Kaliforniji.

(Žene.ba)