Stilska inspiracija: Courtnee Ruth Crews

Dok još uživamo u babljem ljetu i toplom vremenu (nadamo se da će potrajati!), naravno da smo inspiraciju pronašli u influencerici iz krajeva slične ugodne klime – ovotjedna stilska inspiracija Courtnee Ruth Crews, iako originalno dolazi iz Louisiane, živi u Kaliforniji te njeguje kulerski opušteni stil po kojem je ta sunčana američka pokrajina poznata.

Slatka Courtnee naizgled izgleda kao da ne mari previše za ono što nosi, ostavlja prvi dojam kao da je nemarno na sebe nabacila par stvari, koju su se eto jednostavno posložile u super cool kombinaciju. Oversize t-shirte i jakne nosi sa širokim hlačama, babydoll haljine s kaubojkama.

Vidljiv je utjecaj Street Style kulture, kao i girly stila. No naravno da taj ležerno-kulerski look zapravo nije lako postići- Courtnee znalački miješa boje, uzorke, dodaje trendi modne dodatke poput Scrunchie ukosnica i bucket šešira ženstvenijim lookovima, a dizajnerske Fendi torbice onim opuštenijima.

Ukratko, ne boji se igrati modom te iz tog širokog dijapazona modnih utjecaja stvoriti lookove koje sve od reda želimo kopirati. Ako i vi obožavate Courtneein Cali Cool stil, svakako scrollajte i pogledajte naš izbor najdojmljivijih outfita!

Elle.hr