Super koferi kakve voli i Cristiano Ronaldo

American Tourister, drugi najveći svjetski brend putne prtljage, kao dio portfelja kompanije Samsonite, predstavio je svoju najnoviju marketinšku suradnju s peterostrukim dobitnikom Zlatne lopte – Cristianom Ronaldom!

AMERICAN TOURISTER & CRISTIANO RONALDO

Radi se o idealnom spoju. Najpoznatija svjetska nogometna i modna ikona, Cristiano Ronaldo, inspiracija je milijunima širom svijeta, mladima, ali i onima nešto starijima. Njegova strast za putovanjima jednaka je onoj za nogometom. Urođena energija, mladenački duh te odličan smisao za modu  učinili su ga jednim od najvrjednijih igrača, kako na terenu, tako i izvan njega. Na društvenim medijima, prati ga više od 300 milijuna sljedbenika, a od sada će pratiti i njegova brojna putovanja s atraktivnim koferima Soundbox brenda American Tourister.  Ronaldo sa svojim kolorističnim Soundboxom utjelovljuje  avanturistički duh samoga brenda koji poziva putnike da se izraze, istraže nove horizonte, uživaju u zabavi i životnoj energiji.

Reklama naziva „Bring back more“ poziva putnike da se sa svojih putovanja vrate s puno toga više. I sam se Cristiano, kao česti putnik, sa svojih putovanja vraća s više uspomena, iskustava, suvenira i trofeja. Reklama završava zanimljivim teaserom u kojem se publika poziva da pogodi što je Cristiano spakirao u svoj kofer, a svoje prijedloge mogu objaviti s hashtagom  #AmericanTourister i  #BringBackMore.

KOFER SOUNDBOX U LJETNIM BOJAMA

Za voditelja kampanje angažiran je nagrađivani kreativni direktor Augusto de Fraga koji je realizirao vrhunsku i nadasve impresivnu televizijsku reklamu. Govoreći o svom iskustvu i suradnji s Ronaldom prilikom snimanja, izjavio je: „Njegov profesionalizam, predanost i posvećenost projektu bili su prvoklasni, a njegova autentičnost u proživljavanju svojih najdragocjenijih sjećanja vezanih uz putovanja zaista posebno zasjaje u posljednjem dijelu reklame. Obožavatelji će uživati u tome!“

S druge strane, Cristiano je potvrdio koliko je veliki profesionalac: „Oduševljava me što sam upravo ja ambasador American Touristera. Kao strastveni putnik, volim ovaj brand, njihove kofere i aktivan način života koji promoviraju. Bilo je jako lijepo raditi s Augustom de Fraga i veselim se vidjeti reakcije gledatelja na  reklame koje smo zajedno snimili. Ispred nas je jedna zabavna godina!“

Novom marketinškom kampanjom, American Tourister predstavlja najnovije Soundbox kofere koji su već osvojili brojne kupce i putnike diljem svijeta.

U 2018. godini, veselimo se koferima u novim uzbudljivim koloritima kao što su žarkožuta, boja breskve i mente te uzbudljiva ljetno plava.

Journal.hr