Svi trendi uzorci koje ćemo obožavati ove jeseni

Bez obzira na sezonu u kojoj se nalazimo, u središtu modnih trendova uvijek se kriju boje. Od sezona kada je kolekcijama modnih kuća, dizajnera i brendova vladala jednostavnost neutralnih tonova do zaigranih pastelnih i jarkih tonova kojima smo se često vraćali unutar proljetne i ljetne garderobe, boje su jedan od najmoćnijih elemenata unutar modnog svijeta jer, osim što su važan dio baš svakog odjevnog komada i modnog dodatka, u njima se krije i početak najvećih trendova sezone.

Nakon što smo vam otkrili neke od najpoželjnijih boja sezone poput smeđe boje, danas vam otkrivamo još jedan veliki trend čiji se početak nalazi u raskošnoj jesenskoj paleti boja. Naravno, riječ je o najpoželjnijim uzorcima sezone.

Paris Street Style

IT UZORCI JESENSKE SEZONE

Igra boja, linija i oblika i ove je sezone stvorila najpoželjnije uzorke koji će začiniti baš svaki ormar i look. U svoj svojoj raskoši, it uzorci jesenske i zimske sezone jednostavni su za kombiniranje i odlično izgledaju kako u spoju s omiljenim neutralnim bojama, nijansama smeđa i plavim traperom, tako i spojeni međusobno unutar odvažnih i upečatljivih kombinacijama u kojima baš nigdje nećete proći nezamijećeno. Koje ćemo uzorke obožavati i nositi u narednim mjesecima?

Životinjski uzorci još uvijek su jedan od najvećih trendova u modnom svijetu, floralni motivi i ove su hladne sezone uspješno prerasli granice proljetne i ljetne garderobe, dok karirani uzorak još uvijek osvaja svojim klasičnim karakterom, ali u novom, modernom izdanju.

Od modne piste do high streeta, u nastavku otkrijte najpoželjnije uzorke sezone.

ŽIVOTINJSKI UZORCI

Zimmermann
Emilia Wickstead
3.1 Phillip Lim
Mango
Massimo Dutti

CVJETNI UZORAK

Ulla Johnson
Munthe
Rixo
Rouje
Zara

KARIRANI UZORAK

Christian Dior
REMAIN Birger Christensen
Ganni
Uterqüe

Sézane
Journal.hr