Tri savršena izdanja u jednom danu: To može samo Blake Lively

 

…One of these shoes is not mine.

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Prvo je pozirala u poluprozirnoj haljini na točkice iz najnovije kolekcije modne kuće Zimmerman za sljedeću jesen koju je iskombinirala s Louboutinkama od vinila s ružičastim špicom i ljubičastom petom. Glumica se zavrtjela za fotku i pokazala sve čari svoje lepršave haljine s raskošnom krinolinom, koju krase i otvorena leđa.

@asimplefavor ? press day

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Zatim je uskočila u još jednu prekrasnu haljinu, ovoga puta s uzorkom cvijeća i potpisom dizajnera Michaela Korsa. Što se tiče cipela, ostala je vjerna istom dizajneru, samo je odabrala potpuno proziran model.

I only do movies to excuse absurd amounts of outfit changes per day…

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Crnu cvjetnu haljinu koja je u gornjem dijelu uska i naglo se širi od kukova Blake je hrabro upotpunila remenom u leopard uzroku koji ćete primijetiti tek kada se malo bolje zagledate te tako dodatno naglasila svoj uski struk i vitku figuru. A nakon dvije fantastične haljine, uskočila je u hlače i ponovno oduševila.

…Honey badger don’t give a damn.

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

U sivom od glave do gležnja, Blake je iskombinirala jednostavnu majicu, sako i fine hlače te svemu dodala blještave natikače u trendi nijansi lavande i sa zlatnom petom koje su odlično razbile sivilo i podigle njen outfit na novu razinu. I njene natikače potpisuje francuski guru za cipele Christian Louboutin.

Index.hr